Idi na početnu stranicu
EUIPO
Zaštitite svoje žigove i dizajne u Europskoj uniji

Zaštitite svoje intelektualno vlasništvo u Europskoj uniji

Menu

Vijesti

lipanj 10, 2020 Intelektualno vlasništvo za poduzeća

Besplatna pravna pomoć za zaštitu prava intelektualnog vlasništva


stranica slike vijesti o besplatnoj pravnoj pomoći

 

Kriza uzrokovana bolešću COVID-19 teško je pogodila mala i srednja poduzeća (MSP) u Europskoj uniji te postoji opasnost od gubitka velikog broja radnih mjesta i zatvaranja poduzeća.

U Uredu Europske unije za intelektualno vlasništvo želimo pomoći MSP-ovima, a pomoći im možete i vi.

EUIPO-ov centar za besplatnu pravnu pomoć uslijed krize uzrokovane bolešću COVID-19 nudi prilagođenu uslugu povezivanja MSP-ova s pružateljima usluga besplatnog pravnog zastupanja i savjetovanja u vezi s intelektualnim vlasništvom diljem EU-a tijekom ovog do sada neviđenog razdoblja.

Usluga je usmjerena na potrebe malih poduzeća, a cilj je osigurati da poduzeća dobiju potrebne pravne savjete u vezi s intelektualnim vlasništvom kako bi zaštitila i maksimalno iskoristila svoja prava, te da osiguraju odgovarajuće profesionalno zastupanje radi obrane tih prava ako su ugrožena. Tako će poduzeća moći dobiti praktične smjernice o rješavanju pravnih pitanja povezanih s intelektualnim vlasništvom, a to će im omogućiti da svoju pažnju preusmjere na svladavanje izazova tržišnoga natjecanja i gospodarskih izazova uzrokovanih pandemijom.

Želite li se uključiti u ovu novu pustolovinu? Pogledajte Poziv na iskaz interesa i Obrazac za prijavu


 
Na našem mrežnom mjestu služimo se kolačićima za podršku tehničkim elementima koji vam omogućavaju bolje korištenje stranica. Također upotrebljavamo analitiku. Kliknite za više informacija