Idi na početnu stranicu
EUIPO
Zaštitite svoje žigove i dizajne u Europskoj uniji

Zaštitite svoje intelektualno vlasništvo u Europskoj uniji

EUIPO djeluje unutar više mreža i bavi se svim aspektima životnog ciklusa intelektualnog vlasništva. Razmjena znanja, suradnja na europskom i međunarodnom planu, rad Europske promatračnice za povrede prava intelektualnog vlasništva, kontakti s udruženjima korisnika i s poduzećima – sve to čini kapital Ureda u smislu društvenih odnosa i suradnje. Ovdje ćete pronaći dokumente kojima se uređuju EUIPO-ovi odnosi i suradnja s drugim uredima za zaštitu intelektualnog vlasništva u Europi i širom svijeta, s dionicima i velikom zajednicom korisnika te međunarodnim organizacijama i drugim tijelima i agencijama EU-a.

Višegodišnji plan
Europske promatračnice

Produljenjem višegodišnjeg plana Europske promatračnice na razdoblje od 2019. do 2020. željelo se produljiti višegodišnji plan 2014. – 2018. do kraja EUIPO-ova strateškog plana za razdoblje do 2020., odnosno do lipnja 2020. Strateški ciljevi i ključne inicijative Europske promatračnice u sljedećih pet godina sada su u potpunosti uključeni u EUIPO-ov strateški plan za razdoblje do 2025.


PDF

Portal za učenje
Akademije EUIPO-a

 

Akademija EUIPO-a priprema tečajeve, webinare i internetske tutorijale o intelektualnom vlasništvu. Ti edukativni sadržaji nude osnovne informacije o intelektualnom vlasništvu, ali i napredne module o specifičnim pravnim pitanjima ili načinima ostvarivanja prava.
 


Više pojedinosti >>

Studija utjecaja EUIPO-a u Alicanteu

 

Gospodarska komora u Alicanteu izradila je niz izvještaja o gospodarskom i društvenom utjecaju EUIPO-a na regiju Alicante i Autonomnu zajednicu Valencija.


PDF

Stručni pripravnički program pod nazivom Pan-European Seal

 

Stručni pripravnički program pod nazivom Pan-European Seal organiziraju EUIPO, Europski ured za patente i sveučilišta partneri u obliku jednogodišnjeg poslijediplomskog plaćenog pripravničkog staža.


Više pojedinosti >>

 

Naslov DIN Stvoreno Prvi prikaz
Can’t find what you are looking for? Request here

Nije definiran ADT

Na našem mrežnom mjestu služimo se kolačićima za podršku tehničkim elementima koji vam omogućavaju bolje korištenje stranica. Također upotrebljavamo analitiku. Kliknite za više informacija