Idi na početnu stranicu
EUIPO
Zaštitite svoje žigove i dizajne u Europskoj uniji

Zaštitite svoje intelektualno vlasništvo u Europskoj uniji

Menu

Izvješća Europskog revizorskog suda

Izvješće Europskog revizorskog suda za 2018.

Proračunski dokument

Ažurirano 11. 12. 2019.

Europski revizorski sud institucija je Europske unije nadležna za reviziju financija EU-a. U ulozi vanjskog revizora EU-a, Europski revizorski sud doprinosi poboljšanju financijskog upravljanja EU-a i djeluje kao neovisni čuvar financijskih interesa Unije. Njegov je zadatak provjeriti jesu li sredstva EU-a točno prikazana u računovodstvenoj dokumentaciji, prikupljaju li se i troše u skladu s odgovarajućim pravilima i propisima, kao i ostvaruje li se njima vrijednost za uloženi novac. Sud svake godine izdaje izvješće o reviziji EUIPO-a, koje se nakon izdavanja objavljuje na mrežnim stranicama EUIPO-a.

Od 2017. izvješće o EUIPO-u sastavni je dio 3. poglavlja Jedinstvenog konsolidiranog izvješća ECA-e o svim agencijama EU-a.

Čitateljima su u cjelovitom izvješću dostupne informacije o opsegu revizije, kao i o odgovornostima revizorâ i subjekta revizije.


PDF

Posljednji put ažurirano 16-12-2019
Na našem mrežnom mjestu služimo se kolačićima za podršku tehničkim elementima koji vam omogućavaju bolje korištenje stranica. Također upotrebljavamo analitiku. Kliknite za više informacija
x