Idi na početnu stranicu
EUIPO
Zaštitite svoje žigove i dizajne u Europskoj uniji

Zaštitite svoje intelektualno vlasništvo u Europskoj uniji

Portal za transparentnost

EUIPO u cijelosti poštuje načelo transparentnosti i pristupačnosti u okviru članka 15. stavka 3 UFEU-a. Cilj je portala za transparentnost olakšati pretraživanje i pronalazak dokumenata, a novoobjavljeni dokumenti bit će dostupni na portalu. Dokumenti su organizirani u pet kategorija: poslovanje, okoliš, osoblje, organizacija te društveni odnosi i suradnja, a može im se pristupiti s pomoću trake izbornika na desnoj strani ili kliznog izbornika u nastavku:

Dokumenti navedeni u nastavku osnovni su dokumenti ili poveznice na osnovne skupine dokumenata i informacije u javnom registru, a navedeni su ovdje radi lakšeg pristupa.

Strateški plan 2025.

 

Strateški plan je plan djelovanja EUIPO-a i u njemu je navedena strateška vizija EUIPO-a do 2025. Strateški plan izrađen je uz savjete i primjedbe brojnih izvora – osoblja, korisnika i ureda za intelektualno vlasništvo u Europskoj uniji i izvan nje te ga je odobrio Upravni odbor EUIPO-a.

 


PDF Više pojedinosti >>

Program rada

 

Ured svake godine priprema program rada koji treba odobriti Upravni odbor, a on se sastoji od predstavnika iz država članica EU-a, Europske komisije i Europskog parlamenta. Program rada obuhvaća sve planirane aktivnosti Ureda za sljedeću godinu. Program rada počinje se provoditi nakon što ga odobri Upravni odbor.


PDF Više pojedinosti >>

Proračun EUIPO-a 2023.

 

Proračun EUIPO-a za sljedeću godinu priprema se i daje na odobrenje Odboru za proračun Ureda. Proračun se ne može početi izvršavati prije nego što ga odobri Odbor za proračun koji se sastoji od predstavnika iz država članica EU-a, Europske komisije i Europskog parlamenta.
 


PDF Više pojedinosti >>

EUIPO-ov indeks sadržaja prema Globalnoj inicijativi za izvješćivanje (GRI)

 

EUIPO-ov indeks sadržaja prema GRI-ju sažima ciklus izvješćivanja EUIPO-a i objavljuje se kao prilog godišnjem izvješću Ureda u prvom polugodištu svake godine. Kao javna ustanova EUIPO je posvećen postizanju održivosti u pružanju svojih usluga te u provedbi politika i strategija navedenih u njegovu strateškom planu 2020.


PDF

Dokument Preuzmi
Strategic Plan 2025 PDF Više pojedinosti >>
Prikaz organizacijske strukture Ureda PDFViše pojedinosti >>
Upravni odbor Više pojedinosti >>
Izvješće EUIPO-a usmjereno na žigove: Promjene od 2010. do 2017. PDF
Izvješće EUIPO-a usmjereno na dizajne: Promjene od 2010. do 2019. PDF
Osnivački akt PDF

 

Naslov DIN Stvoreno Prvi prikaz
Can’t find what you are looking for? Request here

Nije definiran ADT

Na našem mrežnom mjestu služimo se kolačićima za podršku tehničkim elementima koji vam omogućavaju bolje korištenje stranica. Također upotrebljavamo analitiku. Kliknite za više informacija