Idi na početnu stranicu
EUIPO
Zaštitite svoje žigove i dizajne u Europskoj uniji

Zaštitite svoje intelektualno vlasništvo u Europskoj uniji

Menu

Bankovne doznake

Većina banaka koristi se uslugama banaka trećih strana za devizne doznake, ali tim bankama trećih strana ne dostave uvijek sve relevantne informacije. Stoga dajte jasne upute svojoj banci da doznaci priloži i ove podatke.

Provjerite sa svojom bankom naplaćuje li ona ili bilo koja banka trećih strana čije usluge koristi, naknade za doznake. Ako naplaćuje naknade, osigurajte se da se na naš račun doznači cjelokupan iznos. Mi smo svojim bankama dali upute da ne naplaćuju nikakve naknade.

Naposljetku, izvršite plaćanje na vrijeme. Pristojba za registraciju i pristojba za objavu moraju se platiti zajedno pri podnošenju prijave. Kada prijava obuhvaća i zahtjev za odgodu, umjesto pristojbe za objavu plaća se pristojba za odgodu. Izvršite svoju uplatu dovoljno rano da stigne na vrijeme. EUIPO ne izdaje zahtjev za plaćanje.

Daljnja objašnjenja potražite u EUIPO-vim preporukama o uplatama bankovnim doznakama.

+34 965 131 344
Posljednji put ažurirano 06-03-2019
Na našem mrežnom mjestu služimo se kolačićima za podršku tehničkim elementima koji vam omogućavaju bolje korištenje stranica. Također upotrebljavamo analitiku. Kliknite za više informacija