Idi na početnu stranicu
EUIPO
Zaštitite svoje žigove i dizajne u Europskoj uniji

Zaštitite svoje intelektualno vlasništvo u Europskoj uniji

Menu

Vlasnici / zastupnici

Ako ste zastupnik, možete pristupiti popisu vlasnika koje zastupate iz kartice „Vlasnici" u vašem odjeljku User Area.

Owners section in the User Area

Da biste vidjeli podatke o vlasniku, kliknite odgovarajući identifikacijski broj i podaci će se prikazati u našoj tražilici eSearch plus. Ime i adresu odabranog vlasnika moguće je izmijeniti online odabirom opcije pregled podataka u tražilici eSearch plus.


  • Napomene
    • Dodavanje nove napomene: Kliknite svjetlosivu ikonu pokraj elementa za koji želite dodati napomenu. Pojavit će se skočni prozor. Unesite svoju napomenu i spremite tekst.

    • Postojeće napomene: Ako već postoji napomena za određeni element, prikazana ikona bit će tamnije sive boje. Postojeće napomene moguće je uređivati na isti način kao što je opisano u odjeljku 'Kontrolna ploča'.

  • Vcard

    Vcard je uobičajeni oblik datoteke za elektroničke poslovne kartice, a može zadržavati ime, adresu, telefonski broj, URL, logo, fotografiju i audioisječak.

    Kliknite ikonu u stupcu „Vcard" unutar tablice. Otvorit će se skočni prozor. Odaberite program koji želite koristiti za otvaranje Vcarda (Microsoft Outlook je zadani odabir).

Posljednji put ažurirano 24-02-2018
Na našem mrežnom mjestu služimo se kolačićima za podršku tehničkim elementima koji vam omogućavaju bolje korištenje stranica. Također upotrebljavamo analitiku. Kliknite za više informacija