Idi na početnu stranicu
EUIPO
Zaštitite svoje žigove i dizajne u Europskoj uniji

Zaštitite svoje intelektualno vlasništvo u Europskoj uniji

Menu

Prijavite se za sredstva iz Fonda za MSP-ove PRIJE nego što podnesete prijavu za žig ili dizajn te ostvarite povrat od 50 % osnovnih pristojbi za prijavu.

Jednostavno podnošenje prijave

Podnošenje prijave žiga ne znači da će on biti registriran. U slučaju odbijanja vaše prijave, troškovi se ne vraćaju.

Većina se prijava odbija ili zato što je netko drugi već registrirao identičan ili sličan žig ili zato što žig koji se prijavljuje nema razlikovni karakter. Kako biste doprinijeli neometanoj obradi vaše prijave, preporučujemo vam da pogledate ovaj videozapis:

Pokreni prijavu

Ako i nakon gledanja videozapisa imate dvojbe oko registracije žiga, možete zatražiti besplatnu personaliziranu podršku u području intelektualnog vlasništva ili razgovor s EUIPO-ovim Centrom za informiranje, od ponedjeljka do petka (od 8:30 do 18:00 sati po srednjoeuropskom vremenu).

Ove smjernice ne predstavljaju pravni savjet. Ako biste radije zatražili pravnu pomoć, posjetite bazu podataka naših pravnih zastupnika.

Posljednji put ažurirano 30-04-2021
Na našem mrežnom mjestu služimo se kolačićima za podršku tehničkim elementima koji vam omogućavaju bolje korištenje stranica. Također upotrebljavamo analitiku. Kliknite za više informacija