Idi na početnu stranicu
EUIPO
Zaštitite svoje žigove i dizajne u Europskoj uniji

Zaštitite svoje intelektualno vlasništvo u Europskoj uniji

Menu

podloge za miševe
Kod prijava s većim brojem pojmova veći je rizik od nedostataka pri razvrstavanju
Olakšajte si život i povećajte sigurnost: pripremite svoj popis proizvoda i usluga (G&S) prije podnošenja prijave uz pomoć naših prethodno odobrenih pojmova.

 

 

Prijavite se odmah

Zahvaljujući jedinstvenoj registraciji na internetu, žig Europske unije (žig EU-a) jamči vam isključiva prava u svim sadašnjim i budućim državama članicama Europske unije Prijava važi 10 godina i može se neograničeno produživati, svaki put na razdoblje od 10 godina. Prije podnošenja prijave ne zaboravite provjeriti pitanja na našem kontrolnom popisu kako bi se vaša prijava obradila bez problema.

Više informacija o našim pristojbama.

 

Podnesite prijavu žiga Europske unije putem prijave u pet koraka

Naša opcija Fast track za registraciju žigova

Logotip za prijavu putem opcije Fast track
 
 
  • Sastavite i podnesite prijavu u 10 minuta.
  • Kroz postupak prijave vodimo vas korak po korak.
  • Prijavu je moguće spremiti u bilo kojem trenutku tog postupka.
  • Objavite svoju prijavu barem dvostruko brže u odnosu na redoviti postupak. Saznajte više o opciji Fast track.

 

Napredni obrazac

Ako morate podnijeti složenije prijave, preporučamo vam da se koristite ovim obrascem. Saznajte kako uz pomoć naprednog obrasca podnijeti brzu prijavu (Fast Track).

 
Ovim se obrascem morate koristiti ako želite dostaviti vlastiti popis proizvoda i usluga, ako želite podnijeti prijavu za zajednički žig ili zahtjev za pretvaranje međunarodnog žiga ili dostaviti višejezična obilježja žiga na dva jezika prijave.

Ne zaboravite da je pomoću alata za izradu popisa proizvoda i usluga moguće provjeriti jesu li pojmovi s vašeg popisa proizvoda i usluga prihvatljivi za opciju Fast Track.
Posljednji put ažurirano 13-02-2019
Na našem mrežnom mjestu služimo se kolačićima za podršku tehničkim elementima koji vam omogućavaju bolje korištenje stranica. Također upotrebljavamo analitiku. Kliknite za više informacija