Idi na početnu stranicu
EUIPO
Zaštitite svoje žigove i dizajne u Europskoj uniji

Zaštitite svoje intelektualno vlasništvo u Europskoj uniji

Menu

Rezultati naprednog pretraživanja

Rezultati se prikazuju ispod one kartice unutar koje pretražujete.

eSearch prikazuje najviše 15 rezultata po stranici. Za prelazak na drugu stranicu s rezultatima pretraživanja kliknite na jedan od brojeva stranice u gornjem desnom kutu, a za pregled sljedeće ili prethodne stranice kliknite na desnu ili lijevu strelicu.

Ukupni broj rezultata pretraživanja prikazan je pored naziva kartice, npr. 197 rezultata pretraživanja na 14 stranica u 0,338 sekundi. Podaci o broju rezultata, broju stranica i vremenu potrebnom za obradu zahtjeva navedeni su iznad rezultata.

Ovisno o kartici unutar koje pretražujete, ikone ili druge opcije prikazuju se iznad popisa rezultata:

 • Postavi upozorenje (kartice Žigovi i Dizajni)

  Upozorenja se mogu postaviti klikom na ovu ikonu Ikona upozorenja. Više o upozorenjima možete saznati ovdje.

 • RSS kanal (sve kartice)

  Pretplata na RSS kanale (radi pregleda informacija koje se često ažuriraju) odabire se klikom na ikonu za RSS Ikona za RSS.

 • PDF (sve kartice)

  Rezultate na ovoj stranici možete vidjeti i u PDF formatu klikom na ikonu za PDF Ikona za PDF.

  Napomena: Budući da aplikacija na svakoj stranici prikazuje automatski maksimalno 15 rezultata, PDF datoteka će sadržati samo prvih 15 rezultata. Ako želite PDF koji sadrži više rezultata, idite na sljedeću stranicu i kliknite ponovno na ikonu za PDF. Opisane korake ponavljajte prema potrebi. Postavke aplikacije možete podesiti i tako da se prikazuje više rezultata po stranici, i to uz pomoć padajućeg izbornika s desne strane retka koji sadrži podatke o broju rezultata.

 • vCard (kartice Nositelji i Zastupnici)

  vCard, kao standardni format elektroničkih poslovnih kartica, sadrži ime i prezime, adresu, telefonske brojeve, e-adresu i druge podatke za kontakt, a možete joj pristupiti iz odjeljka s rezultatima unutar kartica Nositelji i Zastupnici klikom na ikonu Ikona za vCard s desne strane.

 • Filtriranje rezultata pretraživanja

  Rezultate naprednog pretraživanja moguće je filtrirati (kliknite na „Pogledaj filtre“ s desne strane iznad rezultata) na temelju prethodno definiranih kriterija:

  • za žigove EU-a: status registracije žiga EU-a i međunarodnog žiga, odjeljak za objave, razred Nicanske klasifikacije i vrsta žiga
  • za registrirane dizajne Zajednice: status dizajna, razred Lokarnske klasifikacije, odjeljak za objave i zemlja nositelja
  Obilježja

  Preciznije pretraživanje
  Odabirom jednog od „obilježja“ navedenih u stupcu, svoje pretraživanje možete precizirati bez vraćanja na zaslon za napredno pretraživanje.

  Obilježja

  Uzimanjem u obzir novog kriterija pretraživanje će biti preciznije. Ovaj se korak može ponoviti dodavanjem novih kriterija vašem pretraživanju.

  Za prikaz detaljnih rezultata pomaknite se prema dnu stranice.

Posljednji put ažurirano 24-02-2018
Na našem mrežnom mjestu služimo se kolačićima za podršku tehničkim elementima koji vam omogućavaju bolje korištenje stranica. Također upotrebljavamo analitiku. Kliknite za više informacija