Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

EDB-rekisteröinti

 

EDB-tilin hakemiseen tarvitaan Euroopan unionissa rekisteröity voimassa oleva teollis- ja tekijänoikeus. Tilipyyntöä varten valittua teollis- ja tekijänoikeutta käytetään vain rekisteröintiprosessissa varmentamaan, että pyytäjä on teollis- ja tekijänoikeuksien haltija ja lähettämään tälle kirje rekisteröityyn yrityksen osoitteeseen.
 
Jos sinulla jo on voimassa oleva rekisteröity tavaramerkki tai malli (kansallinen, EU:n tai kansainvälinen) EU:ssa, voit pyytää tiliä verkkojärjestelmästämme sivustolla EDB Enforcement Database -tietokanta.
 
Jos sinulla ei ole tavaramerkkiä tai mallia, lähetä sähköpostia osoitteeseen observatory.edb@euipo.europa.eu


Turvallisuussyistä teollis- ja tekijänoikeuksien haltija saa kuitenkin DHL:n toimittaman paperisen kirjeen rekisterissä ilmoitettuun osoitteeseen (viite voidaan ilmoittaa). Kirjeessä on koodi, joka on lähetettävä takaisin sähköpostitse osoitteeseen observatory.edb@euipo.europa.eu. Lähetämme sitten linkin käyttäjätiliin, jossa voit asettaa salasanan. Sen jälkeen lähetetään toinen kirje, jossa on PIN SAFE -tunnus turvallista tunnistautumista varten. Kun olet kirjautunut sisään, tarvitset PIN SAFE -tunnuksen tuotetietojen syöttämiseksi.


Rekisteröinti ja EDB-tietokannan käyttö ovat maksuttomia.
 
EUIPO luo ja kehittää seurantakeskuksen välityksellä asetuksen (EU) N:o 386/2012 mukaisesti teknisiä työkaluja, joilla ehkäistään teollis- ja tekijänoikeuksien rikkomuksia ja puututaan niihin sekä erotetaan aidot tuotteet väärennöksistä.
EDB-tietokannassa on kaksi tasoa. Arkaluonteisimmat tiedot suojataan PIN SAFE -tunnuksella. Kun olet kirjautunut sisään, tarvitset PIN SAFE -tunnuksen tuotetietojen syöttämiseksi tai Application for Action -hakemuksen (AFA) tietojen käyttämiseksi. Tuotekansiossa olevaa kohtaa näpäyttämällä saadaan toimi käyttöön.
      
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          


Samaa PIN SAFE -tunnusta voi käyttää koko ajan. Uutta PIN SAFE -tunnusta ei tarvitse pyytää aina työkalua käytettäessä.
 
PIN SAFE -tunnuksessa on neljä numeroa. Toiselle riville on annettava PIN SAFE -tunnuksen ensimmäisellä rivillä olevia numeroita vastaavat kirjaimet. Esimerkiksi näin:

 


Jos PIN SAFE -tunnus oli ”1386”, annettava koodi on ”THDB”.
 
Luvusta 1 -> T
Luvusta 3 -> H
Luvusta 8 -> D
Luvusta 6 -> B
 
Huomaa, että kirjainten on oltava ISOJA KIRJAIMIA.


Jos olet mennyt työkaluun mutta et ole saanut PIN SAFE -tunnusta, voit pyytää uutta tunnusta kohdasta, jossa on kuva ja numeroita sekä kirjaimia, näpäyttämällä kohtaa ”Pyydä uusi PIN”.


This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.