Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Menu

hiirimatot
Useita nimikkeitä koskevissa hakemuksissa on suuri puutteellisen luokituksen riski
Tee asiat helpommin ja turvallisemmin: luo tavaroiden ja palvelujen luettelosi ennen hakemuksen laatimisen aloittamista ennalta hyväksyttyjä nimikkeitä käyttäen.

 

 

Tee hakemus nyt

Euroopan unionin tavaramerkki (EUTM) antaa sinulle yksinoikeuden kaikissa nykyisissä ja tulevissa Euroopan unionin jäsenvaltioissa yhden ainoan verkossa tehdyn rekisteröinnin perusteella. Se on voimassa 10 vuotta, ja sen voi uusia rajattomasti 10 vuodeksi kerrallaan. Käy läpi tarkistuslistaamme ennen kuin teet hakemuksen. Siten varmistat, että hakemuksesi etenee kitkatta.

Lisätietoa maksuistamme.

 

Hae Euroopan unionin tavaramerkkiä käyttäen viisivaiheista hakumenettelyä

Nopea Fast Track -vaihtoehto tavaramerkin rekisteröintiin

Fast Track -sovelluksen logo
 
 
  • Laadi ja jätä hakemus 10 minuutissa.
  • Sinut ohjataan vaiheittain hakemismenettelyn läpi.
  • Voit tallentaa hakemuksesi kaikissa menettelyn vaiheissa.
  • Hakemuksesi julkaistaan vähintään puolta lyhyemmässä ajassa verrattuna tavanomaiseen hakemukseen tai jopa nopeammin. Tässä lisätietoa Fast Track -sovelluksesta.

 

Tarkennettu hakulomake

Suosittelemme tämän lomakkeen käyttämistä monimutkaisissa hakemuksissa. Katso, miten Fast Track -hakemus tehdään tarkennetulla hakulomakkeella.

 
Sinun on käytettävä tätä lomaketta, jos haluat toimittaa oman tavaroiden ja palvelujen luettelosi, hakea yhteismerkkiä tai kansainvälisen tavaramerkin muuntamista tai tarjota merkin monikieliset elementit hakemuksen kahdella kielellä.

Muista, että voit tarkistaa käyttäen tavara- ja palvelukeräintämme, hyväksytäänkö tavaroiden ja palvelujen luettelosi termit Fast Track -menettelyyn.
Sivu on päivitetty viimeksi 13-02-2019
Käytämme sivustollamme evästeitä sellaisten teknisten ominaisuuksien tukena, jotka parantavat käyttäjäkokemustasi. Käytämme myös analytiikkaa. Näpäytä saadaksesi lisätietoja