Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Menu

Arvo

Kasvata brändisi arvoa

Rekisteröity tavaramerkki tekee brändiin tekemäsi investoinnit näkyväksi. Tavaramerkin arvo saattaa nousta tai laskea markkinavoimien sekä yrityksesi ja sen tuotteiden menestyksen mukaan. Tavaramerkkisi voidaan myös auditoida, ja sen arvo on osa yrityksesi omaisuutta. Tavaramerkkejä voidaan lisensoida, myydä tai käyttää vakuuksina.

Yksi maailman tämän hetken arvokkaimmista brändeistä on Apple. Se kasvoi henkisen omaisuutensa - tavaramerkkien, mallien, tekijänoikeuksien ja patenttien - suojan ja kehittämisen kautta.

Menestyvät yritykset pyrkivät kehittämään henkistä omaisuuttaan alusta saakka. Menestyviä innovaatioita tuottavan yrityksen ei tarvitse olla suuri - mutta sen on tiedettävä, miten se aikoo kasvaa.

 

Menestyksen kiertokulku

Menestys tuottaa lisää menestystä. Innovatiiviset yritykset rakentavat henkisen omaisuuden oikeuksistaan portfolioita, joiden avulla ne suojaavat ja kehittävät kilpailukykyään. Tällaisten yritysten saavutuksista on hyötyä koko yhteiskunnalle.

 

Luovuuden hallinta on keskeistä innovaatioiden rahaksi muuttamisen kannalta.

Monet luovuttavat silloin, kun maailma näyttää kääntyneen heitä vastaan, vaikka juuri silloin pitäisi tehdä entistä kovemmin töitä. Yrittäminen on kuin juoksukilpailuun osallistumista. Hetken näyttää siltä, että nyt et jaksa enää yhtään pidemmälle, mutta jos pystyt unohtamaan kivun, pääset maaliin ja kaikki on hyvin. Usein ratkaisu on aivan nurkan takana.

James Dyson, Dysonin perustaja

Sivu on päivitetty viimeksi 22-09-2017
Käytämme sivustollamme evästeitä sellaisten teknisten ominaisuuksien tukena, jotka parantavat käyttäjäkokemustasi. Käytämme myös analytiikkaa. Näpäytä saadaksesi lisätietoja