Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Menu

EUIPO on mukana suuressa määrässä verkostoja, jotka kattavat kaikki immateriaalioikeuksien näkökohdat niiden elinkaarella. Tietojen jakaminen, yhteistyö Euroopassa ja sen ulkopuolella, teollis- ja tekijänoikeuksien loukkausten eurooppalaisen seurantakeskuksen työ sekä käyttäjäjärjestöjen ja yritysten tukeminen kentällä ovat kaikki osa viraston yhteistyön ja suhteiden pääomaa. Täältä saat asiakirjoja, jotka liittyät EUIPO:n suhteisiin ja yhteistyöhön muiden immateriaalioikeusvirastojen kanssa Euroopassa ja muualla maailmassa, sidosryhmiin ja laajaan käyttäjäyhteisöön sekä kansainvälisiin organisaatioihin ja toisiin EU:n elimiin ja virastoihin.

Monivuotinen suunnitelma
Seurantakeskus

Julkaistu 23. tammikuuta 2014

Teollis- ja tekijänoikeuksien loukkausten eurooppalaisen seurantakeskuksen (seurantakeskus) tehtävät annettiin EUIPO:lle vuonna 2012. Sen monivuotisessa suunnitelmassa (2014–2018) esitetään strategiset tavoitteet neljälle vuodelle ja hahmotellaan tärkeimmät tavoitteet ja keskeinen toiminta.


PDF

EUIPO Academy
Oppimisportaali

 

EUIPO Academy tuottaa teollis- ja tekijänoikeuksiin liittyviä kursseja, verkkoseminaareja ja tutorointia verkossa. Kursseja on teollis- ja tekijänoikeuksien peruskysymyksistä aina edenneen tason osioihin erityisistä lainsäädännön ongelmista tai täytäntöönpanokysymyksistä.
 


Lisätietoja >>

EUIPO/Alicante, vaikutustutkimus

 

Alicanten kauppakamarin tekemä sarja raportteja EUIPO:n vaikutuksesta – taloudellisesta ja yhteiskunnallisesta – Alicantessa ja Valencian alueella.


PDF

Pan-European Seal – Euroopan laajuinen patenttisuoja
Ammattikoulutusohjelma

 

EUIPO, Euroopan patenttivirasto ja niiden korkeakoulukumppanit organisoivat patenttisuojan Euroopan laajuisen ammattikoulutusohjelman. Koulutus kestää vuoden, ja se suoritetaan palkallisena harjoitteluna korkeakoulututkinnon jälkeen.


Lisätietoja >>

 

Otsikko DIN Luotu Tarkastelu
Can’t find what you are looking for? Request here
Sivu on päivitetty viimeksi 18-02-2021
Käytämme sivustollamme evästeitä sellaisten teknisten ominaisuuksien tukena, jotka parantavat käyttäjäkokemustasi. Käytämme myös analytiikkaa. Näpäytä saadaksesi lisätietoja