Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Menu

Erityistietosuojaseloste, joka koskee osioon ”Neuvonta ja usein kysytyt kysymykset” liittyvää välittömän palautteen menettelyä


Tietojen käsittelystä on vastuussa asiakaspalveluosaston päällikkö, joka toimii rekisterinpitäjänä.
 
Tähän käsittelytoimintaan sovelletaan yksilöiden suojelusta yhteisöjen toimielinten ja elinten suorittamassa henkilötietojen käsittelyssä ja näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta 18 päivänä joulukuuta 2000 annettua Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta (EY) N:o 45/2001. Tämän tiedonannon tiedot annetaan asetuksen (EY) N:o 45/2001 11 ja 12 artiklan mukaisesti.

1. Mikä on käsittelytoiminnan tarkoitus?
Tämän välittömän palautteen toiminnon tarkoituksena on mitata käyttäjien tyytyväisyyttä EUIPO:n verkkosivuston osiossa ”Neuvonta ja usein kysytyt kysymykset” tarjottuun sisältöön. Tässä osiossa voit arvioida, piditkö osiossa ”Neuvonta ja usein kysytyt kysymykset” annetuista vastauksista. Jos et pidä vastauksista, sinua pyydetään jättämään yhteystietosi (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite).   Huomaa, että jos annat yhteystietosi nimenomaisesti, jotta sinuun voitaisiin ottaa yhteyttä seurantaa varten, EUIPO ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse saadakseen paremman käsityksen palautteestasi.
 
2. Mitä henkilötietoja käsitellään?
Käsiteltäviä tietoja ovat seuraavat:
  • tyytyväisyysarvostelut ja kyselylomakkeessa annetut huomautukset
  • käyttäjiä koskevat tiedot, joita EUIPO:n verkkosivusto kerää automaattisesti kyselyyn vastaamisen yhteydessä (esim. kieli, päivämäärä ja kellonaika)
  • jos käyttäjä on kirjautunut sivustolle, järjestelmään jo sisältyvät käyttäjiä koskevat tiedot, mukaan luettuina henkilötiedot (PER-tietokannan tunnus, maa, käyttäjän tyyppi ja alatyyppi)
  • yhteystiedot, jotka käyttäjä on antanut nimenomaisesti ja joita käyttäjältä on pyydetty nimenomaisesti seurantaa varten (nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero). 

3. Kenellä on pääsy tietoihin ja kenelle ne annetaan?
Vain EUIPOn nimenomaisesti valtuutettu sisäinen henkilöstö (asiakaspalveluosastolla työskentelevät), jotka ovat henkilökohtaisesti mukana näiden tietojen analysoinnissa, voivat käsitellä tietojasi. Mitään henkilötietoja ei jaeta kolmansille osapuolille mitään tarkoitusta varten.
 
4. Miten suojaamme tietosi?
Kaikki välittömän palautteen menettelyihin liittyvät henkilötiedot tallennetaan turvallisiin IT-työkaluihin (ShareDox/kyselyjärjestelmä) viraston turvallisuusstandardien mukaisesti sekä erityisiin sähköisiin tiedostoihin, jotka ovat vain valtuutettujen vastaanottajien käytössä.
 
Asianmukaiset käyttöoikeustasot myönnetään yksittäin vain edellä tarkoitetuille vastaanottajille. Tietokanta on suojattu salasanalla kertakirjautumisjärjestelmässä.
 
5. Miten omiin tietoihin voi tutustua ja miten ne voi tarkistaa, oikaista ja saada poistettua?
Sinulla on oikeus tutustua tietoihisi, oikaista niitä, saada ne suojatuksi tai poistetuksi asetuksen (EY) N:o 45/2001 13, 14, 15 ja 16 artiklassa tarkoitetuissa tapauksissa lähettämällä rekisterinpitäjälle eli asiakaspalveluosaston päällikölle seuraavaan sähköpostiosoitteeseen kirjallinen pyyntö, jossa selität pyyntösi tarkasti: euipo_satisfaction_survey@euipo.europa.eu
 
6. Mikä on näiden tietojen käsittelyn oikeusperusta?
Henkilötietoja kerätään ja käsitellään henkilötietojen suojaa koskevan 18. joulukuuta 2000 annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 45/2001 ja erityisesti sen 5 artiklan a ja d alakohdan mukaisesti
 
Lisää yleisiä tietoja on saatavissa EUIPO:n henkilötietoja koskevista käytännöistä. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai antamiisi tietoihin liittyviä pyyntöjä, ota yhteyttä rekisterinpitäjään.
 
7. Miten kauan tietoja säilytetään?
Henkilötietojasi säilytetään ainoastaan sen ajan, joka on tarpeen sen tarkoituksen saavuttamiseksi, jota varten niitä käsitellään: kolme vuotta väestötietojen osalta (sillä niiden katsotaan olevan rekisteritietoja), viisi vuotta kyselyyn vastanneiden käyttäjien tyytyväisyyttä koskevien tietojen osalta ja toistaiseksi nimettömien tyytyväisyyttä koskevien tietojen osalta.
 
8. Yhteystiedot
Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, lähetä kysymyksesi rekisterinpitäjälle eli asiakaspalveluosaston päällikölle seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: euipo_satisfaction_survey@euipo.europa.eu
 
Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan henkilötietojen suojaan liittyvien kysymysten osalta:   DataProtectionOfficer@euipo.europa.eu
 
Valitukset:
Jos rekisterinpitäjä tai tietosuojavastaava ei pysty ratkaisemaan kiistaa, valitukset voi osoittaa milloin tahansa Euroopan tietosuojavaltuutetulle osoitteeseen edps@edps.europa.eu
Sivu on päivitetty viimeksi 18-04-2018
Käytämme sivustollamme evästeitä sellaisten teknisten ominaisuuksien tukena, jotka parantavat käyttäjäkokemustasi. Käytämme myös analytiikkaa. Näpäytä saadaksesi lisätietoja