Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Menu

Uutiset

kesäkuu 10, 2020 Henkinen omaisuus liiketoiminnassa

Haetaan vapaaehtoisia teollis- ja tekijänoikeuksien asiantuntijoita


vapaaehtoisten palveluntarjoajien uutisten kuvasivu

 

Covid-19-kriisillä on ollut pieniin ja keskisuuriin yrityksiin (pk-yritykset) Euroopan unionissa vakava vaikutus, joka uhkaa aiheuttaa huomattavaa työttömyyttä ja konkursseja.

Me EUIPO:lla haluamme auttaa pk-yrityksiä, ja sinäkin voit tulla mukaan auttamaan.

EUIPO COVID-19 -vapaaehtoiskeskittymän kautta pk-yritykset tuodaan yhteen ilmaista immateriaalioikeuksiin liittyvää lainopillista edustusta ja neuvontaa antavien asiantuntijoiden kanssa kaikkialla EU:ssa. Räätälöidyn yhdistämispalvelun myötä pk-yritykset voivat saada apua tänä ennennäkemättömänä ajanjaksona.

Palvelu keskittyy pienten yritysten tarpeisiin ja varmistaa, että ne saavat teollis- ja tekijänoikeuksiin liittyvää lainopillista neuvontaa, jota ne tarvitsevat oikeuksiensa suojaamiseen ja mahdollisimman hyvään hyödyntämiseen. Palvelun kautta ne voivat saada myös asianmukaista ammattitaitoista edustusta puolustamaan näitä oikeuksia, jos ne haastetaan. Yritykset voivat saada käytännön neuvoja teollis- ja tekijänoikeuksiinsa liittyviin lainopillisiin kysymyksiin, mikä auttaa niitä keskittämään uudelleen huomionsa pandemian aiheuttamien kilpailullisten ja taloudellisten haasteiden voittamiseen.

Haluatko tulla mukaan tähän uuteen seikkailuun? Lue Call for Expressions of Interest (CEI) ja Application form


 
Käytämme sivustollamme evästeitä sellaisten teknisten ominaisuuksien tukena, jotka parantavat käyttäjäkokemustasi. Käytämme myös analytiikkaa. Näpäytä saadaksesi lisätietoja