Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Menu

Uutiset

maaliskuu 16, 2020 Tietoa EUIPO:sta

Covid-19-päivitys: toimenpiteet Espanjan poikkeustilan julistamisen jälkeen


 

Espanjan hallitus julisti 14. maaliskuuta maahan poikkeustilan covid-19-viruksen leviämisen vuoksi. Kuninkaan asetuksella 463/2020 säädettiin muun muassa liikkumisrajoituksesta. Se tarkoittaa, että Espanjan kansalaiset ja Espanjassa pysyvästi asuvat saavat poistua kotoaan vain erityisistä syistä, kuten ostamaan ruokaa ja lääkkeitä.

EUIPOn pääjohtaja määräsi siksi viikonloppuna ottamaan käyttöön viraston toiminnan jatkuvuutta koskevan menettelyn. Sen mukaan koko EUIPOn henkilöstö työskentelee kotoa käsin maanantaista 16. maaliskuuta alkaen. Tämä tehdään henkilöstön, sidosryhmien ja laajemman yhteisön terveyden ja turvallisuuden suojaamiseksi.

Käyttäjien keskeytymättömän palvelun varmistamiseksi on toteutettu toimenpiteitä. EUIPOn toiminta jatkuu tavalliseen tapaan sikäli kuin se on näissä olosuhteissa mahdollista. Tavaramerkki- ja mallihakemuksia otetaan vastaan, tutkitaan ja julkaistaan edelleen, ja virasto jatkaa tiedonantojen lähettämistä ja määräaikojen asettamista. Tiedotteita julkaistaan kuten ennenkin.

Julkaistulla pääjohtajan päätöksellä kaikkia määräaikoja jatketaan 1. toukokuuta 2020 asti. Käytännössä määräaikoja pidennetään maanantaihin 4. toukokuuta, koska perjantai 1. toukokuuta on yleinen vapaapäivä.

Tietokeskus ja neuvontakeskus jatkavat toimintaansa mahdollisimman normaalisti ja vastaanottavat kyselyjä puhelimitse tai sähköpostitse.

Sitoudumme antamaan käyttäjille mahdollisimman hyvää palvelua tänä aikana, ja julkaisemme säännöllisiä päivityksiä verkkosivustollamme ja sosiaalisen median kanavillamme.

Käyttäjille ilmoitetaan lisäksi, että viraston päätoimipaikka pysyy suljettuna, kunnes toisin ilmoitetaan. Vierailijoita ei oteta vastaan, ja kaikkia virastossa tälle ajalle suunniteltuja tapahtumia lykätään.


 
Käytämme sivustollamme evästeitä sellaisten teknisten ominaisuuksien tukena, jotka parantavat käyttäjäkokemustasi. Käytämme myös analytiikkaa. Näpäytä saadaksesi lisätietoja