Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Menu

Miten voi mukauttaa ja tulostaa näkymän eSearch plus -sovelluksessa?

eSearch plus on tulokohta tavaramerkkien, mallien, haltijoiden, edustajien ja tavaramerkkilehtien tietokantaan. Sellaisten perustietojen lisäksi kuin tavaramerkin tyyppi tai julkaisupäivä pääset kirjauduttuasi käsiksi myös edistyneempiin toimintoihin kuten ilmoituksiin tai voit ladata tiettyä tiedostoa koskevan kirjeenvaihdon.

eSearch plus -sovelluksen avulla voit myös hakea kuviomerkkejä käyttämällä kuvaa hakuparametrina. Vedä mikä tahansa kuva hakukenttään ja saat tuloksena samannäköisiä kuvamerkkejä.

Hakutuloksia voi myös mukauttaa ja tulostaa omien tarpeiden mukaan.

eSearch plus -sovellukseen pääsee EUIPO:n aloitussivun oikeasta yläkulmasta tai hakuruudusta:

Tästä kuvakaappauksesta näet, mistä voit etsiä tavaramerkkejä ja malleja

Näpäytä hakutuloksista tiedoston nimeä tai linkkiä "+ info".

Yksityiskohtainen näkymä tiedostosta

Oletusarvoisesti eSearch plus näyttää kaiken tiedostoa koskevan tiedon eri osioissa. Näpäyttämällä hiiren oikeanpuolisella osalla osion ylätunnisteen harmaata aluetta voit muuttaa järjestystä, jossa tiedot tulevat näkyviin. Tällöin tulee näkyviin neljästä nuolesta muodostuva kuvake 'Siirrä'-kuvake ja voit sitten vetää osion haluamasi paikkaan. Tämä järjestys säilyy, kun tiedosto tulostetaan.

Voit vetää osion haluamaasi paikkaan

eSearch plus -sovelluksessa osion sisällön voi myös saada näkyviin tai piilottaa näpäyttämällä sinisiä nuolia Nuolikuvakkeella voi piilottaa osioita tai tuoda ne näkyviin osioiden ylätunnisteiden oikealla puolella.
Tiedoston yläosassa oleva kaksoisnuoli tuo koko sisällön näkyviin tai piilottaa sen Kaksoisnuolikuvake koko sisällön tuomiseksi näkyviin tai piilottamiseen

Vain näkyvissä oleva sisältö tulostuu.

Näkymä, kun sisältö on piilotettu

* Näkymä, kun sisältö on piilotettu

Näkymä, kun sisältö on näkyvissä

* Näkymä, kun sisältö on näkyvissäKun olet valinnut ja järjestänyt asiaan liittyvät tiedot, sinun tarvitsee vain näpäyttää "print"-näppäintä, joka on ruudun oikeassa yläkulmassa.

Tulostusnäppäin

Muista verkkoon liittyvistä asioista saat lisätietoa neuvontamme Help Centren "Usein kysyttyä" -osiosta.

Sivu on päivitetty viimeksi 24-02-2018
Käytämme sivustollamme evästeitä sellaisten teknisten ominaisuuksien tukena, jotka parantavat käyttäjäkokemustasi. Käytämme myös analytiikkaa. Näpäytä saadaksesi lisätietoja