Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Menu

Miten saan hakemukseen yli kymmenen mallia?

Jos haet rekisteröityä yhteisömallia, on hyvä tietää, että voit hakea malleja enemmän kuin 10 saman hakemuksen samoilla perustiedoilla.

Mallit, joilla on samat perustiedot, ovat samantyyppisiä tuotteita. Ne kuuluvat samaan Locarnon luokkaan ja niillä on sama teollisten mallien luokittelun kansainvälinen viite.

Hakemuksen osiossa "Tiedot mallista" voi hakea yhteisrekisteröintiä klikkaamalla "Uusi"-painiketta.

'Design(s) information' -osio (tiedot mallista)

Sisältölaatikosta voit tehdä valinnan useamman kuin yhden mallin luomiseksi. Valitse vaihtoehto "Yes" ja ilmoita mallien määrä (1 - 10). Turvallisuuteen ja suorituskykyyn liittyvien syiden takia järjestelmässä ei tällä hetkellä voi antaa enempää kuin kymmenen mallia kerralla. Voit hakea useampaa kuin kymmentä mallia alla olevia ohjeita noudattaen.

Valitse hakemasi mallin tuotetyyppi Locarnon luokituksen mukaan. Kaikkien mallien, joille haetaan suojaa samassa hakemuksessa, täytyy kuulua samaan Locarnon luokkaan.

Lataa nyt kuvia malleistasi. Yhdestä mallista voi ladata enintään seitsemän kuvaa sekä kolme suojaamatonta ylimääräistä kuvaa. Klikkaa "Selaa", valitse tiedosto ja käynnistä lataus. Voit myös siirtää hiiren avulla dynaamisia 3D-kuvia missä tahansa seuraavista formaateista: OBJ, STL ja X3D. Tietoa hyväksytyistä tiedostotyypeistä enimmäiskokoineen saat liitesivulta.

Katsele mallia

Kun olet ladannut kymmenen mallia, tallenna ne ja valitse "New" (uusi) toistamiseen.

Tallennettuasi tiedot järjestelmä näyttää yhteenvedon kaikista malleista ja niitä vastaavista kuvista, jotka olet ladannut. Voit avata tässä taulukossa yksittäisiä nimikkeitä päästäksesi yksityiskohtaisempiin tietoihin tai tehdäksesi muutoksia tai poistoja.

'Design(s) information' -osio (tiedot mallista)

Lisätietoa muista verkkoon liittyvistä asioista saat Help Centren usein kysyttyä osiosta.

Sivu on päivitetty viimeksi 24-02-2018
Käytämme sivustollamme evästeitä sellaisten teknisten ominaisuuksien tukena, jotka parantavat käyttäjäkokemustasi. Käytämme myös analytiikkaa. Näpäytä saadaksesi lisätietoja