Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Menu

Miten voin lisätä kirjanmerkkejä User Area -käyttäjäalueelleni?

Voit lisätä User Area -käyttäjäalueelle oikopolkuja suosikkisivustoillesi omasta ohjausnäkymästäsi. Pikalinkkipienoisohjelman avulla voit lisätä minkä tahansa sivun kirjanmerkiksi verkkosivustollamme.

Pikalinkkipienoisohjelma

Sinun on ensin lisättävä pikalinkkipienoisohjelma ohjausnäkymääsi. Pienoisohjelmat ovat pieniä ikkunoita, joita voit lisätä ohjausnäkymääsi, jotta sinulla olisi pysyvästi pääsy jollekin tietylle verkkosivulle. Mene ohjausnäkymässä alaspäin ja etsi pienoisohjelmien lisäämisen pudotusvalikko (Add widgets).

Klikkaa valikosta pikalinkit-kohtaa.

Lisää pikalinkkipienoisohjelma

Nyt voit navigoida ja lisätä linkkejä pienoisohjelmaasi. Voit mennä mille tahansa sivulle viraston sivustolla ja näpäyttää "Lisää pikalinkkeihin" -ikonia Ikoni Lisää pikalinkkeihin näyttöruudun oikeassa laidassa.

Pikalinkkien lisääminen viraston verkkosivuston maksuja ja maksamista käsittelevällä sivulla

Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, minkä jälkeen sinun tarvitsee vain näpäyttää pikalinkit-kohtaa, ja sitten vahvista-kohtaa (Confirm).

Pikalinkkien ponnahdusikkuna

Kun nyt menet User Area -käyttäjäalueellesi, näet, että linkki on lisätty pienoisohjelmaasi.

Pikalinkkipienoisohjelma

Voi lisätä pikalinkkipienoisohjelman myös Lisää pikalinkkeihin -kohdan kautta, joka on navigointivalikossa alhaalla sivuston kunkin sivun oikeassa laidassa. Sinun tarvitsee vain näpäyttää uusien pikalinkkien lisäämisen moduulia (Add new quick links module).

Pikalinkkien ponnahdusikkuna

Mitä muuta voit tehdä?

Voit luoda niin monta pikalinkkipienoisohjelmaa kuin haluat. Pikalinkkipienoisohjelman poistamiseksi sinun tarvitsee vain näpäyttää ristinäppäintäPienoisohjelman poistamisen näppäin. Pienoisohjelman nimen vaihtamiseksi sinun on näpäytettävä editointi-ikoniaPienoisohjelman editoinnin näppäin, ja sitten voit tehdä muutoksia otsikkokenttään.

Pikalinkkipienoisohjelma

Käytössäsi ovat myös seuraavat editointivaihtoehdot

  • Tietyn linkin poistamiseksi näpäytä X-ikonia
  • Linkkiesi uudelleenjärjestämiseksi näpäytä neljän nuolen ikonia ja sen jälkeen vedä ja pudota
Pikalinkkipienoisohjelman editointivaihtoehdot

Muista verkkoon liittyvistä asioista saat lisätietoa neuvontamme Help Centren "Usein kysyttyä" -osiosta.

Sivu on päivitetty viimeksi 24-02-2018
Käytämme sivustollamme evästeitä sellaisten teknisten ominaisuuksien tukena, jotka parantavat käyttäjäkokemustasi. Käytämme myös analytiikkaa. Näpäytä saadaksesi lisätietoja