Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Menu

Yritys- ja tuotetiedot

 


”Edustajan tili” luodaan automaattisesti asiakkaan tilille, kun edustaja nimetään ensimmäisen kerran.
 
”Edustajan tililtä” pääsee eri asiakkaiden tileille samalla salasanalla. Tilillä on asiakkaiden ”yrityssalkku” ja siitä pääsee eri tileille. Kun sinulle on luotu profiili EDB-tietokantaan, muut oikeuksien haltijat voivat valita toimistosi/yrityksesi ja nimittää sinut edustajakseen EDB-tietokantaan.


Tällä hetkellä kaikilla EU:n tulleilla on pääsy EDB-tietokantaan. Myös monilla poliisivoimilla on jo pääsy EDB-tietokantaan, muun muassa EU:n poliisivirastolla Europolilla ja EU:n petostentorjuntavirastolla OLAFilla. Työkaluun pääsevien poliisivoimien määrä kasvaa jatkuvasti.
 
Koska yhteyden saaminen oikeuksien haltijaan on tärkeää, kaikilla EDB-tietokantaan rekisteröityneillä lainvalvontaviranomaisilla on pääsy yrityksen yleisiin tietoihin, koska tämä osa on niille avoin oletusarvoisesti.
 
Tuotetietotasolla (tuotevalikoima) on yksityiskohtaista ja arkaluonteista tietoa tuotteista. Ne suojataan PINsafe-tunnuksella, ja ne on aktiivisesti JAETTAVA lainvalvontaviranomaisille, jotta nämä näkisivät ne.
 


Näkyviin tulee ikkuna, jossa on kaikki EDB-tietokantaan pääsevät lainvalvontaviranomaiset ja jonka avulla voit päättää nimenomaisesti, mille lainvalvontaviranomaisille haluat jakaa tuotteistasi ladattua tietoa. Jos haluat jakaa tiedot kaikkien EDB-tietokannassa toimivien viranomaisten kanssa, valitse ruutu ”Valitse kaikki”.EUIPO:lla ei ole pääsyä mihinkään oikeuksien haltijoiden lataamaan tietoon. EDB-ryhmä pääsee kuitenkin työkalun sisältöä koskeviin tilastoihin.

Yrityksesi jokaista tuotetta ei tarvitse ladata. EDB-tietokannassa ”Tuote” voi tarkoittaa monia eri tuotteita, jotka ovat saman teollis- ja tekijänoikeuden suojaamia, joilla on samanlaisia ominaisuuksia ja joiden logistiikka- ja jakelukanavat ovat samanlaisia (tämä tarkoittaa tuoteryhmiä, kokoa, värieroja, samanlaista ulkonäköä jne.). Samaan tuotenimeen voi lisätä eri valokuvia.
 
Tuotteet voi myös luokitella kentässä ”Luokka”. Luokittelu voi auttaa liittämään samanlaiset tuotteet toisiinsa ja suodattamaan niitä tuotevalikoimataulukossa. Luokittelu on myös hyödyllistä monimuokkaustoiminnon kannalta, koska kaikki yhden kategorian tuotteet voidaan päivittää.
 

Asiakirjojen ja kuvien/videoiden enimmäiskoko on 1,5 megatavua, ja nimessä saa olla enintään sata merkkiä.

Yritystiedoissa on hyvin tärkeää liittää tuotevalikoiman tuotteet teollis- ja tekijänoikeussalkun teollis- tai tekijänoikeuksiin (pakollista tulliviranomaisten toimenpiteitä koskevassa hakemuksessa).
 
Se tehdään valitsemalla tuotevalikoimasta vastaava tuote. Näpäytä seuraavaksi ”Katso tähän tuotteeseen liittyviä teollis- ja tekijänoikeuksia” ja lisää sitten tuotteeseen oikeuksia näpäyttämällä ”Lisää uusi teollis- ja tekijänoikeus”.Valitse asiaankuuluvat oikeudet teollis- ja tekijänoikeussalkustasi (jonka olet aiemmin ladannut EDB-lainvalvontatietokantaan TMview- ja DesignView -tietokannoista omien tavaramerkkiesi ja malliesi osalta) tai tallentanut muiden teollis- ja tekijänoikeuksien osalta (patentit, maantieteelliset merkinnät, tekijänoikeudet jne.).

Sivu on päivitetty viimeksi 25-06-2018
Käytämme sivustollamme evästeitä sellaisten teknisten ominaisuuksien tukena, jotka parantavat käyttäjäkokemustasi. Käytämme myös analytiikkaa. Näpäytä saadaksesi lisätietoja