Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Menu

Hae avustusta pk-yritysrahastosta ENNEN kuin haet tavaramerkkiä tai mallia, niin voit saada 50 prosentin hyvityksen hakemuksen perusmaksusta.

Easy Filing

Tavaramerkkihakemuksen tekeminen ei vielä tarkoita, että merkkisi rekisteröidään. Jos hakemuksesi hylätään, hakemusmaksuja ei makseta takaisin.

Hakemus hylätään yleensä joko siksi, että joku muu on ehtinyt hakea samanlaista tai samankaltaista merkkiä ensin tai siksi, että merkillä ei ollut erottamiskykyä. Hakemuksen käsittelyn sujuvoittamiseksi suosittelemme, että katsot tämän videon:

Aloita hakemuksen laatiminen

Jos video ei vastaa kysymyksiisi siitä, onko tavaramerkkisi rekisteröitävissä, voit pyytää maksutonta ja henkilökohtaista neuvontaa immateriaalioikeuksiin liittyvissä kysymyksissä tai ottaa yhteyttä EUIPOn tietokeskukseen maanantaista perjantaihin klo 8.30–18.00 (Keski-Euroopan aikaa).

Neuvontapalveluun ei sisälly oikeudellista neuvontaa. Jos tarvitset oikeudellista neuvontaa, tutustu oikeudellisten edustajien tietokantaan.

Sivu on päivitetty viimeksi 30-04-2021
Käytämme sivustollamme evästeitä sellaisten teknisten ominaisuuksien tukena, jotka parantavat käyttäjäkokemustasi. Käytämme myös analytiikkaa. Näpäytä saadaksesi lisätietoja