Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Menu

 

Tietosuojailmoitus:

Yksityisyytesi suojaaminen on Euroopan unionin teollisoikeuksien virastolle (virasto) ensiarvoisen tärkeää. Virasto tuntee vastuuta keräämistään ja käsittelemistään henkilötiedoista. Virasto on sitoutunut kunnioittamaan ja suojelemaan yksityisyyttä sekä varmistamaan rekisteröidyn oikeuksien tehokkaan toteutumisen.

Tässä kohdassa kuvataan, miten virasto käsittelee henkilötietoja tehtäviään hoitaessaan (joista on säädetty EU:n lainsäädännössä) palvelujen ja tuotteiden tarjoamisen yhteydessä.

 

SELOSTEREKISTERI

Keskusrekisteri: EUIPO:lla on lakisääteinen velvollisuus pitää keskusrekisteriä henkilötietojen käsittelytoimista laadituista selosteista (asetuksen 2018/1725 31 artikla).  Saat EUIPO:n keskusrekisteristä lisätietoa siitä, millaisia selosteita EUIPO laatii henkilötietojesi käsittelytoimista. Ks. lisätietoa EUIPO:n keskusrekisteristä jäljempänä kysymyksessä 12.

 

 

1. Mitä tietosuojalainsäädäntöä sovelletaan EUIPOon?

 

2. Mitä henkilötietoja kerätään?

 

3. Mihin henkilötietoja käytetään?

 

4. Mikä on henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen perusta?

 

5. Kuka pääsee tutustumaan henkilötietoihin?

 

6. Kuinka pitkään henkilötietoja säilytetään?

 

7. Miten tietosi suojataan?

 

8. Kuinka voit hallita tai poistaa henkilötietojasi?

 

9. Millaisia evästeitä EUIPO käyttää verkkosivuillaan?

 

10. Miten EUIPO hyödyntää sosiaalista mediaa verkkosivustollaan?

 

11. Miten voit ottaa yhteyttä virastoon?

   

12. Tarvitsetko lisätietoa?

 

 

Lisätietoa saa myös seuraavista linkeistä:

 
Sivu on päivitetty viimeksi 24-08-2020
Käytämme sivustollamme evästeitä sellaisten teknisten ominaisuuksien tukena, jotka parantavat käyttäjäkokemustasi. Käytämme myös analytiikkaa. Näpäytä saadaksesi lisätietoja