Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Menu

Brändit

Tavaramerkkiä valittaessa kannattaa muistaa, että yhteinen taipaleenne voi olla pitkä, ja sen aikana brändisi kasvaa ja kehittyy. Tee valinta huolellisesti, sillä tavaramerkki on laillinen ilmiasu kaikelle sille, mitä brändisi edustaa.

 

Autotallibrändit rokkaavat

Monet suuret brändit ovat aloittaneet pienestä. Jos sinulla on idea ja suhtaudut liiketoimintaasi vakavasti, sinulla on oltava suunnitelma. Sinulla on oltava myös tavaramerkki, ja innovaatioidesi suojaamista ja niiden muuttamista rahaksi olisi myös hyvä pohtia.

 

Tavaramerkillä on monta tehtävää

Brändin luominen vaatii sisua, uskoa ja neroutta.

David Ogilvy

Kaikki arvo, joka brändiin sisältyy – sen filosofia, arvot, taitotieto, tekijät, tuotteet ja aineeton omaisuus – kiteytyvät yhteen symboliin: tavaramerkkiin.

Tavaramerkki tiivistää kaiken brändiin uhratun energian, investoinnit ja taitotiedon – sen, mikä brändissä on olennaista. Jos suhtaudut brändiisi vakavasti, oma tavaramerkki on välttämätön.

 

Mitä tavaramerkkien rekisteröijät sanovat?

Sivu on päivitetty viimeksi 02-02-2016
Käytämme sivustollamme evästeitä sellaisten teknisten ominaisuuksien tukena, jotka parantavat käyttäjäkokemustasi. Käytämme myös analytiikkaa. Näpäytä saadaksesi lisätietoja