Μετάβαση στην αρχική σελίδα
EUIPO
Προστατεύστε τα εμπορικά σήματα, τα σχέδια και τα υποδείγματά σας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Προστατεύστε τη διανοητική σας ιδιοκτησία στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Menu

Πού μπορώ να δω τις ειδοποιήσεις

Για να δείτε όλες τις ενέργειες και τις ειδοποιήσεις πρέπει πρώτα να συνδεθείτε και να πληκτρολογήσετε το σήμα ή το σχέδιο ή υπόδειγμα που αναζητείτε στη μηχανή αναζήτησης eSearch plus.

Στιγμιότυπο οθόνης του τρόπου σύνδεσης Στιγμιότυπο οθόνης της μηχανής αναζήτησης eSearch
 

Οι νέες ηλεκτρονικές ειδοποιήσεις είναι διαθέσιμες στη σελίδα προβολής λεπτομερειών (+ info) του επιλεγμένου αρχείου (σήμα της ΕΕ, καταχωρισμένο κοινοτικό σχέδιο ή υπόδειγμα, ανακοπή), στη μηχανή αναζήτησης e-Search plus.

Στιγμιότυπο οθόνης για το πού πρέπει να κάνετε κλικ για να δείτε τη σελίδα προβολής λεπτομερειών
 

Η «Ενότητα ενεργειών και ειδοποιήσεων» παρουσιάζει όλες τις διαθέσιμες ενέργειες/ειδοποιήσεις. Με ένα κλικ στο πλήκτρο, εμφανίζεται το παράθυρο με τις ειδοποιήσεις.

Στιγμιότυπο οθόνης της ενότητας ενεργειών/ειδοποιήσεων στο eSearch
 

Όλες οι αποσταλείσες ειδοποιήσεις εμφανίζονται στην καρτέλα «Απεσταλμένα» της ενότητας ειδοποιήσεων στη User Areaπου διαθέτετε.

Στιγμιότυπο οθόνης της ενότητας ειδοποιήσεων στη User Area
 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση αυτής καθώς και άλλων λειτουργιών της User Area, ελέγξτε την ειδική ενότητα στο Κέντρο βοήθειας.

Τελευταία ενημέρωση της σελίδας 24-02-2018
Στον δικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να υποστηρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ενισχύουν την εμπειρία του χρήστη. Επιπλέον, συλλέγουμε δεδομένα για περαιτέρω ανάλυση. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ