Μετάβαση στην αρχική σελίδα
EUIPO
Προστατεύστε τα εμπορικά σήματα, τα σχέδια και τα υποδείγματά σας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Προστατεύστε τη διανοητική σας ιδιοκτησία στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Ποιο πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο μπορώ να χρησιμοποιώ;

Internet Explorer 10 και 11

Το Γραφείο αποκαθιστά επί του παρόντος ένα σφάλμα συμβατότητας που επηρεάζει την προεπισκόπηση των ηλεκτρονικών ειδοποιήσεων και του παραθύρου σχετικά με την πληρωμή, τα οποία εμφανίζονται κενά.

Ενόσω αποκαθιστούμε τη βλάβη, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτήν την παράκαμψη.

O δικτυακός τόπος του ΓΕΕΑ είναι συμβατός και έχει δοκιμαστεί με τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης στο Διαδίκτυο.

Ωστόσο, δεν είναι συμβατός με παλαιότερες εκδόσεις του Internet Explorer, συγκεκριμένα με την έκδοση 7 και τις προηγούμενες αυτής. Για την επίλυση προβλημάτων στην απεικόνιση κατά τη χρήση κάποιας παλαιότερης έκδοσης του Internet Explorer, μπορείτε να ρυθμίστε τις παραμέτρους του Internet Explorer σε μια συμβατή έκδοση.

Σε περίπτωση που το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται από τον δικτυακό μας τόπο, στην κορυφή της σελίδας θα εμφανιστεί το παρακάτω μήνυμα.

Στιγμιότυπο οθόνης του μηνύματος που εμφανίζεται όταν το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζεται

Η ειδική αυτή ρύθμιση εφαρμόζεται σε κάθε καρτέλα και μπορεί εύκολα να αλλάξει πατώντας το πλήκτρο F12 και επιλέγοντας μια πιο πρόσφατη έκδοση του Internet Explorer από το μενού του προγράμματος περιήγησης. Εικόνα για την εύρεση του πλήκτρου F12 key στο πληκτρολόγιο Στιγμιότυπο οθόνης του μενού του προγράμματος περιήγησης.
 

Internet Explorer 10

Έχοντας την οθόνη του Internet Explorer ανοιχτή, πατήστε το πλήκτρο F12. Από το μενού με τους τρόπους λειτουργίας έγγραφο/πρόγραμμα περιήγησης, επιλέξτε Internet Explorer 9. Ανανεώστε τη σελίδα για να εμφανιστεί σωστά.


Internet Explorer 11

Έχοντας την οθόνη του Internet Explorer ανοιχτή, πατήστε το πλήκτρο F12. Επιλέξτε "Προσομείωση". Από τη λειτουργία "έγγραφο" επιλέξτε την έκδοση 9. Ανανεώστε τη σελίδα για να εμφανιστεί σωστά.


Για να ενημερωθείτε σχετικά με την πρόοδο άλλων εκκρεμών σφαλμάτων, ανατρέξτε στη σελίδα πληροφόρησης.

Περισσότερες Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με άλλες πτυχές του δικτυακού τόπου θα βρείτε στο Κέντρο βοήθειας.

Στον δικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να υποστηρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ενισχύουν την εμπειρία του χρήστη. Επιπλέον, συλλέγουμε δεδομένα για περαιτέρω ανάλυση. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ