Μετάβαση στην αρχική σελίδα
EUIPO
Προστατεύστε τα εμπορικά σήματα, τα σχέδια και τα υποδείγματά σας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Προστατεύστε τη διανοητική σας ιδιοκτησία στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Menu

χαλάκια ποντικιού
Οι αιτήσεις που περιλαμβάνουν πολλούς όρους ενέχουν μεγάλο κίνδυνο να εμφανίσουν ελλείψεις ως προς την ταξινόμηση
Διευκολύνετε το έργο σας για την επιτυχή έκβαση της αίτησής σας: δημιουργήστε τον δικό σας κατάλογο σας με προϊόντα και υπηρεσίες προτού υποβάλετε αίτηση, χρησιμοποιώντας τους προεγκεκριμένους όρους του Γραφείου.

 

 

Υποβάλετε αίτηση τώρα

Το σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΣΕΕ) σάς παρέχει αποκλειστικά δικαιώματα σε όλα τα σημερινά και μελλοντικά κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω μίας μόνο ηλεκτρονικής καταχώρισης. Ισχύει για 10 χρόνια και μπορεί να ανανεώνεται επ' αόριστον, για περίοδο 10 ετών κάθε φορά που ανανεώνεται. Προτού υποβάλετε αίτηση, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τον κατάλογο ελέγχου μας ώστε να διασφαλίσετε ότι η αίτησή σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία το συντομότερο δυνατόν.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τέλη.

 

Υποβάλετε αίτηση για σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρησιμοποιώντας την εφαρμογή των πέντε βημάτων

Η επιλογή μας Fast Track (ταχεία διαδικασία) για την καταχώριση του σήματός σας

Λογότυπος της εφαρμογής Fast Track
 
 
  • Δημιουργήστε και υποβάλετε την αίτησή σας μέσα σε 10 λεπτά.
  • Θα σας καθοδηγούμε βήμα προς βήμα καθ' όλη τη διαδικασία της αίτησης.
  • Μπορείτε να αποθηκεύσετε την αίτησή σας οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
  • Δημοσίευση της αίτησής σας στο μισό ή και λιγότερο χρόνο σε σύγκριση με τις κανονικές αιτήσεις. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία Fast Track.

 

Έντυπο αίτησης για επαγγελματίες

Εάν χρειάζεται να καταθέσετε πιο σύνθετες αιτήσεις, σάς συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε αυτό το έντυπο. Μάθετε πώς μπορείτε να υποβάλετε αίτηση με τη διαδικασία Fast Track χρησιμοποιώντας το έντυπο αίτησης για επαγγελματίες.

 
Πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το έντυπο εάν θέλετε να καταθέσετε τον δικό σας κατάλογο προϊόντων και υπηρεσιών, εάν θέλετε να καταθέσετε συλλογικό σήμα, εάν διεκδικείτε τη μετατροπή διεθνούς εμπορικού σήματος ή εάν θέλετε να παρέχετε πολύγλωσσα στοιχεία του σήματος στις δύο γλώσσες της αίτησης.

Να θυμάστε ότι μπορείτε να ελέγχετε κατά πόσον οι όροι του καταλόγου σας με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μπορούν να γίνουν δεκτοί για τη διαδικασία Fast Track χρησιμοποιώντας τον Δημιουργό προϊόντων και υπηρεσιών.
Τελευταία ενημέρωση της σελίδας 13-02-2019
Στον δικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να υποστηρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ενισχύουν την εμπειρία του χρήστη. Επιπλέον, συλλέγουμε δεδομένα για περαιτέρω ανάλυση. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ