Μετάβαση στην αρχική σελίδα
EUIPO
Προστατεύστε τα εμπορικά σήματα, τα σχέδια και τα υποδείγματά σας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Προστατεύστε τη διανοητική σας ιδιοκτησία στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Menu

Επιλογές

Η ενότητα «Επιλογές» της User Area σάς επιτρέπει την προβολή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, των στοιχείων σύνδεσης, την αλλαγή των ρυθμίσεών σας και τη διαχείριση των υποπροφίλ σας.

Ενότητα «Επιλογές» της User Area

Για πρόσβαση στη συγκεκριμένη ενότητα, κάντε κλικ στην καρτέλα «Επιλογές», στην αριστερή πλευρά του μενού της περιοχής χρήστη,

η οποία αναπαριστάται με το εικονίδιο Εικονίδιο «Επιλογές»

Στην ενότητα «Επιλογές» της User Area υπάρχουν 4 καρτέλες.

 • Στοιχεία σύνδεσης

  Μπορείτε να αλλάζετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση επικοινωνίας και τον κωδικό σας πρόσβασης.

  Η ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας χρησιμοποιείται για την ενημέρωσή σας σχετικά με τη λήψη νέων ειδοποιήσεων ή σε περίπτωση προειδοποιητικού μηνύματος. Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση επικοινωνίας χρησιμοποιείται επίσης σε περίπτωση που ξεχάσετε τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης.

  Στο κάτω μέρος της σελίδας προβάλλονται τα 3 τελευταία επιτυχημένα και τα 3 τελευταία αποτυχημένα αναγνωριστικά κατά την προσπάθεια σύνδεσης στον λογαριασμό σας.

  Αναφορά ύποπτης δραστηριότητας
  Εάν θέλετε να αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα, για παράδειγμα την προσπάθεια σύνδεσης από άγνωστη πηγή, μπορείτε να το κάνετε μέσω του συνδέσμου που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας.

 • Προσωπικά στοιχεία

  Μπορείτε να αλλάξετε το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνσή σας, τη διεύθυνση αλληλογραφίας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

  Οποιαδήποτε αλλαγή κάνετε εδώ θα ισχύσει για όλες τις διαδικασίες ΣΕΕ/ΚΚΣΥ που διενεργούνται υπό έναν συγκεκριμένο αναγνωριστικό αριθμό EUIPO.

  Αλλαγή του ονοματεπώνυμου ή/και της διεύθυνσής σας θα κινήσει διαδικασία καταχώρισης στο Μητρώο (εγγραφή), η οποία θα αποτελέσει αντικείμενο επεξεργασίας από το EUIPO. Ωστόσο, εάν θέλετε να καταχωρίσετε την αλλαγή των στοιχείων κυριότητας ενός συγκεκριμένου σήματος, σχεδίου ή υποδείγματος, πρέπει να υποβάλετε αίτημα για εγγραφή μεταβίβασης.

 • Ρυθμίσεις

  Στην καρτέλα «Ρυθμίσεις» μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επικοινωνίας του Γραφείου μαζί σας. Μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε τις επίσημες ειδοποιήσεις στην User Area σας ή μέσω τηλεομοιοτυπίας/ταχυδρομείου.

  Εάν επιλέξετε «Μέσω User Area μου στο EUIPO», μπορείτε να επιλέξετε να ενημερώνεστε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε φορά που σάς αποστέλλεται κάποια ειδοποίηση.

  Εάν επιλέξετε «Μέσω τηλεομοιοτυπίας ή ταχυδρομείου», θα σάς αποστέλλουμε, εκ προεπιλογής, τις ειδοποιήσεις σας μέσω τηλεομοιοτυπίας. Εάν κατά τη συμπλήρωση των στοιχείων του λογαριασμού σας δεν παρείχατε αριθμό τηλεομοιοτυπίας, θα σας αποστέλλουμε τις ειδοποιήσεις σας μέσω ταχυδρομείου.

  Η προεπιλεγμένη γλώσσα λήψης ειδοποιήσεων μπορεί να τροποποιηθεί μέσω του αναπτυσσόμενου καταλόγου. Επιλέξτε μία από τις 23 γλώσσες της ΕΕ. Παρόλα αυτά, οι επίσημες ειδοποιήσεις σχετικά με κάποιον συγκεκριμένο φάκελο αποστέλλονται στη γλώσσα των διαδικασιών του εν λόγω φακέλου.

 • Υποπροφίλ

  Ο λογαριασμός σας στην User Area του EUIPO σάς επιτρέπει την πρόσβαση σε μια σειρά από υπηρεσίες ΔΙ, οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες σε μη εγγεγραμμένους χρήστες. Σε αυτές περιλαμβάνεται η δυνατότητα δημιουργίας υποπροφίλ για τους εργαζόμενους μιας επιχείρησης ή τα μέλη μιας ένωσης. Τα υποπροφίλ που δημιουργείτε θα έχουν συγκεκριμένα δικαιώματα πρόσβασης στις πληροφορίες που αποθηκεύονται στην προσωπική σας User Area.

  Για να προσθέσετε ένα υποπροφίλ, κάντε κλικ στο πλήκτρο «Προσθήκη υποπροφίλ», στη δεξιά γωνία της καρτέλας «Υποπροφίλ». Θα ανοίξει ένα έντυπο σε άλλο παράθυρο. Τα πεδία είναι κενά εκ προεπιλογής.

  Το έντυπο παρουσιάζει τις επιλογές πρόσβασης για κάθε χρήστη υποπροφίλ. Οι επιλογές πρόσβασης είναι ρυθμισμένες εκ προεπιλογής στην επιλογή «ναι». Για να επεξεργαστείτε τα υποπροφίλ, κάντε κλικ στο εικονίδιο που έχει μορφή στυλό Εικονίδιο στυλό στη στήλη «Επεξεργασία».

Τελευταία ενημέρωση της σελίδας 24-02-2018
Στον δικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να υποστηρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ενισχύουν την εμπειρία του χρήστη. Επιπλέον, συλλέγουμε δεδομένα για περαιτέρω ανάλυση. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ