Μετάβαση στην αρχική σελίδα
EUIPO
Προστατεύστε τα εμπορικά σήματα, τα σχέδια και τα υποδείγματά σας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Προστατεύστε τη διανοητική σας ιδιοκτησία στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Menu

Πώς να επιλέξετε προϊόντα και υπηρεσίες στην αίτησή σας για κοινοτικό σήμα

Υπάρχουν δύο τρόποι για να υποβάλετε αίτηση για κοινοτικό σήμα στον δικτυακό τόπο του ΓΕΕΑ:

Με το εργαλείο 'wizard': έναν οδηγό πέντε βημάτων για την υποβολή αίτησης, ο οποίος σας προσφέρει τη δυνατότητα αναζήτησης και περιήγησης σε έναν κατάλογο προκαθορισμένων προϊόντων και υπηρεσιών. Ο τρόπος αυτός συνιστάται ιδιαιτέρως σε όσους δεν είναι επαγγελματίες του τομέα διανοητικής ιδιοκτησίας.

Στιγμιότυπο οθόνης για να δείτε πώς μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα και υπηρεσίες με την εφαρμογή wizard

Με την 'καταχώριση αίτησης για επαγγελματίες': Μια αίτηση όπου με μία κίνηση μπορείτε ή να περιηγηθείτε σε έναν κατάλογο προκαθορισμένων προϊόντων και υπηρεσιών ή να καταχωρίσετε τον δικό σας κατάλογο.

Στιγμιότυπο οθόνης για να δείτε πώς μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα και υπηρεσίες με την καταχώριση αίτησης για επαγγελματίες

Σας επισημαίνουμε ότι σύμφωνα με τη νέα πρακτική του Γραφείου που παρουσιάζεται στην ανακοίνωση 1/13 του Προέδρου του ΓΕΕΑ, η επιλογή των επικεφαλίδων των κλάσεων δεν γίνεται πλέον αυτομάτως.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με άλλες πτυχές του δικτυακού τόπου, συμβουλευτείτε τις συχνές ερωτήσεις του Κέντρου Βοήθειας.

Τελευταία ενημέρωση της σελίδας 24-02-2018
Στον δικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να υποστηρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ενισχύουν την εμπειρία του χρήστη. Επιπλέον, συλλέγουμε δεδομένα για περαιτέρω ανάλυση. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ