Μετάβαση στην αρχική σελίδα
EUIPO
Προστατεύστε τα εμπορικά σήματα, τα σχέδια και τα υποδείγματά σας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Προστατεύστε τη διανοητική σας ιδιοκτησία στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Menu

Πώς μπορούν οι εργαζόμενοί μου να αποκτήσουν πρόσβαση στις ειδοποιήσεις;

Ο προσωπικός σας λογαριασμός στην User Area σάς επιτρέπει την πρόσβαση σε διάφορες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες σε μη εγγεγραμμένους χρήστες. Σε αυτές περιλαμβάνεται η δυνατότητα δημιουργίας υποπροφίλ για τους εργαζόμενους μιας επιχείρησης ή τα μέλη μιας ένωσης.

Με τη δημιουργία ενός υποπροφίλ και τη δυνατότητα επισκόπησης των ειδοποιήσεων, οι εργαζόμενοί σας θα μπορούν να βλέπουν τις ειδοποιήσεις στα Εισερχόμενα.

Για τη δημιουργία υποπροφίλ κάντε κλικ στην καρτέλα "Υποπροφίλ", στην ενότητα "Επιλογές" της User Area.

Για να προσθέσετε ένα υποπροφίλ κάντε κλικ στο πλήκτρο «Προσθήκη υποπροφίλ». Θα ανοίξει ένα έντυπο σε αποκλειστικό παράθυρο. Τα πεδία είναι κενά εξ ορισμού.Επισημαίνεται ότι παρότι οι εργαζόμενοί σας ή τα μέλη της ένωσης μπορούν ενδεχομένως να βλέπουν τα Εισερχόμενά σας, οι προειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για νέες ειδοποιήσεις θα αποστέλλονται μόνο στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει οριστεί στον κύριο λογαριασμό.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με άλλες πτυχές του δικτυακού τόπου στο Κέντρο βοήθειας του Γραφείου.

Τελευταία ενημέρωση της σελίδας 24-02-2018
Στον δικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να υποστηρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ενισχύουν την εμπειρία του χρήστη. Επιπλέον, συλλέγουμε δεδομένα για περαιτέρω ανάλυση. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ