Μετάβαση στην αρχική σελίδα
EUIPO
Προστατεύστε τα εμπορικά σήματα, τα σχέδια και τα υποδείγματά σας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Προστατεύστε τη διανοητική σας ιδιοκτησία στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Menu

Πώς μπορώ να δημιουργήσω νέο λογαριασμό User Area;

Με την εγγραφή σας στην User Area, αποκτάτε πρόσβαση σε έναν σύνθετο πίνακα εργαλείων από όπου θα μπορείτε να ελέγχετε τα σήματα και τα σχέδια και υποδείγματά σας, να εγγραφείτε στις ειδήσεις μας, να ορίσετε προειδοποιητικά μηνύματα και να δημιουργήσετε υποπροφίλ.

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό χρήστη κάνοντας κλικ στην επιλογή "Εγγραφή" που βρίσκεται στην άνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

Στιγμιότυπο οθόνης της κεφαλίδας, από όπου μπορείτε να βρείτε την επιλογή

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να εξετάσετε κατά τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη είναι εάν έχετε υποβάλει άλλη φορά αίτηση στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO) (αίτηση σήματος, αίτηση για σχέδιο και υπόδειγμα, ή ανακοπή). Σε περίπτωση που έχετε υποβάλει κατά το παρελθόν αίτηση για κάποια από τις υπηρεσίες μας, είστε ήδη καταχωρισμένος στη βάση δεδομένων χρηστών του Γραφείου και σάς έχει ήδη χορηγηθεί αριθμός αναγνώρισης (ID). Στιγμιότυπο οθόνης για το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε ή κάτι τέτοιο κατά τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη
 

Εάν διαθέτετε ήδη αριθμό αναγνώρισης χρήστη στο Γραφείο (επιλέγετε ΝΑΙ ως απάντηση στην πρώτη ερώτηση), πληκτρολογήστε το όνομά σας και τον αριθμό αναγνώρισης χρήστη για να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία σας στα αρχεία μας. Μετά την ταυτοποίησή σας, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το όνομα χρήστη για τον ηλεκτρονικό λογαριασμό. Ο κωδικός πρόσβασης θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω τηλεομοιοτυπίας/ταχυδρομείου, αναλόγως με την επιλογή που έχετε ορίσει. Ο λογαριασμός θα ενεργοποιηθεί μόνο αφού εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης.

Στιγμιότυπο οθόνης σε περίπτωση που επιλέξετε ΝΑΙ στην πρώτη ερώτηση

Εάν είστε νέος χρήστης, (επιλέγετε ΟΧΙ ως απάντηση στην πρώτη ερώτηση), θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε όνομα χρήστη, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (στην οποία θα αποσταλεί ο σύνδεσμος ενεργοποίησης), καθώς και ορισμένα προσωπικά στοιχεία. Ο λογαριασμός θα ενεργοποιηθεί μόνο αφού εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο ενεργοποίησης που λάβατε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τέλος της διαδικασίας.

Στιγμιότυπο οθόνης σε περίπτωση που επιλέξετε ΟΧΙ στην πρώτη ερώτηση

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγγραφής θα βρείτε στην ειδική ενότητα του Κέντρου βοήθειας.

Τελευταία ενημέρωση της σελίδας 24-02-2018
Στον δικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να υποστηρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ενισχύουν την εμπειρία του χρήστη. Επιπλέον, συλλέγουμε δεδομένα για περαιτέρω ανάλυση. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ