Μετάβαση στην αρχική σελίδα
EUIPO
Προστατεύστε τα εμπορικά σήματα, τα σχέδια και τα υποδείγματά σας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Προστατεύστε τη διανοητική σας ιδιοκτησία στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Menu

Επωνυμίες

Όταν επιλέγετε σήμα, να θυμάστε ότι θα σας συνοδεύει για πολλά χρόνια και ότι η επωνυμία σας θα αναπτυχθεί με τον καιρό. Να το επιλέξετε προσεκτικά, διότι το σήμα αντικατοπτρίζει σε νομικό επίπεδο όλα όσα αντιπροσωπεύει η επωνυμία σας.

 

Μεγάλες επωνυμίες εκ του μηδενός

Οι μεγάλες επωνυμίες ξεκινούν από χαμηλά. Εάν έχετε κάποια ιδέα και σκοπεύετε σοβαρά να την αναπτύξετε σε επιχειρηματικό επίπεδο, χρειάζεστε ένα σχέδιο. Χρειάζεστε επίσης ένα σήμα, ενώ θα πρέπει να σκεφθείτε και τους τρόπους με τους οποίους θα προστατεύσετε και θα αξιοποιήσετε τις καινοτομίες σας.

 

Ο πολυδιάστατος χαρακτήρας των σημάτων

Η δημιουργία επωνυμίας απαιτεί εξυπνάδα, πίστη και επιμονή

David Ogilvy

Όλη η αξία μιας επωνυμίας, ήτοι η φιλοσοφία της, οι αξίες της, η τεχνογνωσία της, το προσωπικό της, τα προϊόντα της και τα άυλα περιουσιακά της στοιχεία αντικατοπτρίζονται σε ένα σύμβολο: το σήμα της.

Τα σήματα αντικατοπτρίζουν την πεμπτουσία της εκάστοτε επωνυμίας, καθώς και την ενέργεια, τις επενδύσεις και την τεχνογνωσία που τη συνοδεύει. Εάν βλέπετε σοβαρά την επωνυμία σας, επιβάλλεται να αναπτύξετε το δικό σας σήμα.

 

Μαρτυρίες

Τελευταία ενημέρωση της σελίδας 02-02-2016
Στον δικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να υποστηρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ενισχύουν την εμπειρία του χρήστη. Επιπλέον, συλλέγουμε δεδομένα για περαιτέρω ανάλυση. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ