Gå til hjemmesiden
EUIPO
Beskyt dine varemærker og design i Den Europæiske Union

Beskyt dine immaterielle rettigheder i Den Europæiske Union

Menu

Nyheder

juni 10, 2020 Immaterielle rettigheder for virksomheder

Søger du udbydere af pro bono-IP-tjenester?


probono providers news image page

 

Covid-19-krisen har haft alvorlige konsekvenser for små og mellemstore virksomheder i EU, hvilket udgør en trussel om massive tab af arbejdspladser og lukninger.

Vi her i EUIPO ønsker at hjælpe SMV'er, og det kan du også gøre.

EUIPO's covid-19-relaterede pro bono-netværk tilbyder skræddersyede tjenester, der matcher SMV'er med udbydere af gratis juridisk repræsentation og rådgivning vedrørende IP i hele EU i løbet af denne helt usædvanlige periode.

Tjenesterne fokuserer på små virksomheders behov. De sikrer, at de får den juridiske rådgivning i IP-spørgsmål, som er nødvendig, for at de kan beskytte og maksimere deres rettigheder, og den rette faglig repræsentation, så de kan forsvare deres rettigheder, når de bliver udfordret. Virksomhederne vil kunne få praktisk vejledning i, hvordan de håndterer juridiske spørgsmål i relation til IP, hvilket vil give dem mulighed for igen at fokusere på at håndtere de konkurrencemæssige og økonomiske udfordringer, som pandemien har forårsaget.

Vil du være en del af dette spændende nye projekt? Se indkaldelsen af interessetilkendegivelser og ansøgningsskemaet


 
Vi bruger cookies på vores websted for at understøtte de tekniske funktioner, som forbedrer din brugeroplevelse. Vi anvender også webanalyse. Klik her for mere information