Gå til hjemmesiden
EUIPO
Beskyt dine varemærker og design i Den Europæiske Union

Beskyt dine immaterielle rettigheder i Den Europæiske Union

Menu

Værdi

Øg værdien af dit brand

Man kan sige, at et registreret varemærke afspejler din investering i brandet. Værdien kan stige eller falde afhængigt af markedskræfterne, og hvor godt det går for din virksomhed og dine produkter. Dit varemærke indgår i regnskabet, da dets værdi er en del af din virksomheds aktiver. Varemærker kan udliciteres, sælges eller udvikles med henblik på at bruge dem som garanti.

Ét af verdens mest værdifulde brands i dag er Apple. Virksomheden er vokset takket være beskyttelse og udvikling af de immaterielle rettigheder, nemlig varemærker, design, ophavsret og patenter.

Succesrige virksomheder udvikler deres immaterielle rettigheder (IP) fra starten af. En vellykket innovation kræver ikke, at man er en stor virksomhed, men at man ved, hvordan vækst skabes.

 

Den gode cirkel

Succes avler succes. Innovative virksomheder opbygger porteføljer af immaterielle rettigheder, som beskytter og udvikler deres konkurrencefordele. Deres resultater og disse rettigheder kommer samfundet som helhed til gode.

 

Kreativitet er nøglen til omsætning af innovation til penge.

"Mange mennesker giver op, når verden ser ud til at være imod dem, men det er netop i den situation, at man skal give den en ekstra skalle. Jeg sammenligner det med at deltage i et maratonløb. Man har det som om, man ikke kan løbe et skridt mere, men hvis man fortsætter og kommer over smertepunktet, kan man pludselig se målstregen. Løsningen ligger ofte lige rundt om hjørnet."

James Dyson, grundlægger af Dyson

Siden blev sidst opdateret 22-09-2017
Vi bruger cookies på vores websted for at understøtte de tekniske funktioner, som forbedrer din brugeroplevelse. Vi anvender også webanalyse. Klik her for mere information