Gå til hjemmesiden
EUIPO
Beskyt dine varemærker og design i Den Europæiske Union

Beskyt dine immaterielle rettigheder i Den Europæiske Union

Menu

Nyheder

marts 16, 2020 Om EUIPO

COVID-19-opdatering: Foranstaltninger på plads efter iværksættelse af nødplan i Spanien


 

Den 14. marts iværksatte den spanske regering en nødplan som følge af spredningen af COVID-19 over hele Spanien. Blandt de foranstaltninger, der bebudes i kongelig anordning 463/2020, er indskrænket bevægelighed, dvs. at borgere og bosiddende i Spanien kun bør forlade deres hjem under ganske særlige omstændigheder såsom for at købe mad og lægemidler.

Som en følge heraf har EUIPO's administrerende direktør i weekenden bemyndiget aktiveringen af kontorets beredskabsprotokol, hvilket betyder at alt EUIPO-personale fra mandag den 16. marts arbejder hjemmefra. Dette sker for at beskytte sundheden og sikkerheden for personalet, de berørte parter og samfundet som helhed.

Der er truffet foranstaltninger til at sikre uafbrudte tjenesteydelser til brugerne, så vidt det under de givne omstændigheder er muligt: EUIPO's aktiviteter fortsætter som sædvanlig. Ansøgninger om varemærker og design vil fortsat blive modtaget, undersøgt og offentliggjort, og kontoret vil fortsat sende meddelelser og fastsætte frister. Bulletiner vil blive offentliggjort som sædvanlig.

Der er offentliggjort en afgørelse truffet af den administrerende direktør om, at alle frister forlænges til den 1. maj 2020. Dette betyder i praksis, at tidsfristerne forlænges til mandag den 4. maj, da fredag den 1. maj er en helligdag.

Vores informationscenter og second line-tjeneste tager som altid imod henvendelser pr. telefon eller e-mail.

Det er fortsat vores ambition at levere tjenester af den højeste kvalitet til vores brugere, og vi vil regelmæssigt offentliggøre opdateringer på vores websted og via vores kanaler på de sociale medier.

Vi gør endvidere vores brugere opmærksom på, at kontorets hovedsæde indtil videre forbliver lukket; der er ikke adgang for besøgende, og alle planlagte arrangementer i kontoret i denne periode udskydes.


 
Vi bruger cookies på vores websted for at understøtte de tekniske funktioner, som forbedrer din brugeroplevelse. Vi anvender også webanalyse. Klik her for mere information