Den Europæiske Unions Kontor for intellektuel Ejendomsret

EUIPO

Beskyt dine varemærker og design i Den Europæiske Union.

Beskyt dine immaterielle rettigheder i Den Europæiske Union

Administrer alle mine fortegnelser

Denne del af systemet gemmer de fortegnelser, du har oprettet i vare- og tjenesteydelsesværktøjet. Hvis du arbejdet med flere fortegnelser, kan du ved hjælp af dette redskab administrere, ændre og genanvende dem. Administratoren henviser også til de seneste ændringer i den harmoniserede database, støtter Fast Track og omfatter muligheden for at fremsætte termer til medtagelse i den månedlige termrevision.

I administratoren har du tre vigtige faneblade:

 • Mine fortegnelser

  Ny
  Her kan du se alle oprettede fortegnelser over varer og tjenesteydelser og deres detaljer, f.eks. fortegnelsens navn, sprog, klasser, overensstemmelse med HDB, seneste opdateringer og handlinger.

  De handlinger, du kan foretage, er følgende:

  fortæller dig, at en af dine termer er blevet ændret i den harmoniserede database, og henviser dig til fanebladet med de seneste offentliggørelsesændringer

  åbner vare- og tjenesteydelsesværktøjet, så du kan ændre den.

  Download den valgte fortegnelse – klik på Download for at gemme din fortegnelse som et eksternt dokument på din computer. I pop-up-vinduet vælger du det ønskede format (.txt eller .csv) til den fil, der skal downloades, og det sted, hvor du ønsker at se den på din computer. Bemærk venligst, at du skal være registreret som bruger for at kunne downloade. Hvis du ikke allerede er registreret, vil du modtage en opfordring om at tilmelde dig.

  Eksportér til elektronisk indgivelse (med den avancerede formular eller formularen i fem trin) – vælg dette for at eksportere en fortegnelse over varer og tjenesteydelser til elektronisk indgivelse. Derefter vælger du, hvilken elektronisk indgivelsesmetode du vil benytte til at eksportere – enten den avancerede formular eller formularen i fem trin.

  Slet fortegnelse – klik her for at slette din fortegnelse permanent.

  Det er muligt at udvide fortegnelsens indhold og tilføje eller redigere bemærkninger.

  Du kan oprette en ny fortegnelse under fanebladet , som automatisk vil sende dig videre til vare- og tjenesteydelsesværktøjet

  Du kan foretage en hurtig søgning i din fortegnelse.

  Hvis du arbejder med flere fortegnelser, kan du alternativt få administratoren til at vise et vist antal fortegnelser pr. side.

   

 • Seneste offentliggørelsesændringer

  I denne sektion kan du tjekke de seneste ændringer i den harmoniserede database og om nødvendigt opdatere dine termer. Den harmoniserede database opdateres månedligt, så den udvikles i takt med markedet og brugernes behov. Alle opdateringer sker på grundlag af en afstemning med flertal blandt klassificeringseksperterne i alle de deltagende harmoniseringskontorer. I denne oversigt kan du se, hvilke termer der blev tilføjet, og hvilke der blev slettet, i marts 2015.

   

 • Mine foreslåede termer

  Klik her for at foreslå en term, som du gerne vil have medtaget i den harmoniserede database. Du kan foreslå op til fem termer om måneden og tjekke deres status her.

  Når du har indsendt et forslag til en term, vil du kunne tjekke dens status i. I første omgang vurderes dit forslag af vores klassificeringseksperter, som beslutter, hvorvidt termen kan fremsættes til godkendelse eller anses for ugyldig. Hvis den godkendes, afholder EU-varemærkekontorerne en endelig afstemning for at afgøre, om termen godkendes eller afvises.