Gå til hjemmesiden
EUIPO
Beskyt dine varemærker og design i Den Europæiske Union

Beskyt dine immaterielle rettigheder i Den Europæiske Union

Menu

Hvordan opretter jeg en ny User Area-konto?

Når du tilmelder dig User Area, får du adgang til et avanceret betjeningspanel, hvor du kan overvåge dine varemærker og design, abonnere på vores nyhedsbreve, indstille varslinger eller oprette underprofiler.

Du kan nemt oprette en ny brugerkonto ved at klikke på "sign up" (tilmeld dig) i skærmbilledets øverste højre hjørne.

Skærmbillede af sidehovedet, hvor du kan tilmelde dig

Det første spørgsmål, du skal stille dig selv, når du opretter en brugerkonto, er, om du tidligere har indsendt en ansøgning til EUIPO (et EU-varemærke, et registreret EF-design eller en indsigelse) – hvis du tidligere har ansøgt om en af vores tjenester, findes du allerede i EUIPO's brugerdatabase og har et bruger-ID-nummer. Skærmbillede af det første spørgsmål, du skal stille dig selv, når du opretter en bruger-konto
 

Hvis du allerede har et bruger-ID hos EUIPO (klik på JA til det første spørgsmål), skal du indtaste dit navn og ID for at finde dig selv i vores fortegnelser. Når du er valgt, kan du fortsætte, og du vil blive bedt om at angive dit brugernavn til kontoen. Adgangskoden bliver sendt til dig via e-mail eller fax/post afhængig af, hvilken mulighed du vælger. Kontoen bliver først aktiveret, når du har indtastet din adgangskode.

Skærmbillede af, hvordan skærmen ser ud, når du klikker på ja ved det første spørgsmål

Hvis du er ny bruger(klik på NEJ til det første spørgsmål), vil du blive bedt om at angive et brugernavn og en e-mailadresse (der anvendes til at sende aktiveringslinket) samt visse personlige oplysninger. Kontoen bliver først aktiveret, når du har indtastet adgangskoden ved hjælp af det aktiveringslink, der ved afslutningen af processen sendes via e-mail.

Billede af, hvordan skærmen ser ud, når du klikker på nej ved det første spørgsmål

Yderligere oplysninger om, hvordan du tilmelder dig, findes i det relevante afsnit under Help Centre.

Siden blev sidst opdateret 24-02-2018
Vi bruger cookies på vores websted for at understøtte de tekniske funktioner, som forbedrer din brugeroplevelse. Vi anvender også webanalyse. Klik her for mere information