Gå til hjemmesiden
EUIPO
Beskyt dine varemærker og design i Den Europæiske Union

Beskyt dine immaterielle rettigheder i Den Europæiske Union

Menu

Hvordan tilføjer jeg mere end 10 design i min ansøgning?

Hvis du ansøger om et registreret EF-design, er det godt at vide, at du i én enkelt ansøgning kan tilføje mere end 10 design med de samme grunddata.

Design med samme grunddata er design, som tilhører samme type af varer og er opført i samme klasse i Locarno-klassifikationen, der er den internationale reference for klassificering af design.

Du kan i din ansøgning anmode om flere designansøgninger i sektionen "Design(s) information" (designoplysninger) ved at klikke på knappen "New" (nyt).

Designoplysninger

I den indholdsboks, der herefter åbnes, kan du vælge at oprette mere end ét design. Klik på "Yes" og indtast et antal design fra 1 til 10. Af sikkerheds- og funktionsmæssige årsager tillader systemet ikke, at du tilføjer mere end 10 design ad gangen. For at tilføje mere end 10 design skal du blot gentage de nedenfor forklarede trin.

Du skal herefter vælge den varetype, som dine design i henhold til Locarno-klassifikationen finder anvendelse på. Husk, at alle de design, du ønsker at beskytte i en enkelt ansøgning, skal tilhøre samme Locarno-klasse.

Du er nu klar til at uploade visningerne af dine design. Du kan højst uploade syv visninger pr. design og tre ekstra ubeskyttede visninger. Klik på "Browse" (gennemse), vælg din fil, og klik på "Upload." Du kan også trække og slippe 3D-dynamiske visninger i et af følgende formater: OBJ, STL eller X3D. Oplysninger om tilladte filtyper og maksimal størrelse finder du på vores bilagsside.

Visning af design

Så snart du har uploadet 10 design, skal du blot klikke på Gem-knappen, Save, og derefter på Nyt-knappen, New.

Når du klikker på "Save", får du vist en oversigt over alle de design og tilhørende visninger, du har uploadet. I denne tabel kan du åbne de enkelte indtastninger for at få yderligere oplysninger eller for at redigere eller slette dem.

Designoplysninger

Du kan finde flere ofte stillede spørgsmål (FAQ) om andre aspekter på webstedet på vores Help Centre.

Siden blev sidst opdateret 24-02-2018
Vi bruger cookies på vores websted for at understøtte de tekniske funktioner, som forbedrer din brugeroplevelse. Vi anvender også webanalyse. Klik her for mere information