Gå til hjemmesiden
EUIPO
Beskyt dine varemærker og design i Den Europæiske Union

Beskyt dine immaterielle rettigheder i Den Europæiske Union

Menu

Hvordan tilføjer jeg bogmærker til mit User Area?

På EUIPO's User Area kan du føje genveje til dine favoritwebsteder fra dit betjeningspanel. Med widgeten "Quick Links" (hurtiglinks) kan du bogmærke en hvilken som helst side på vores websted.Først føjer du Quick Links-widgeten til dit betjeningspanel. Widgets er små vinduer, som du kan føje til dit betjeningspanel for at få permanent adgang til en bestemt webside. Rul ned i betjeningspanelsvisningen for at finde rullemenuen "Add widgets" (tilføj widget).

Klik på "Quick Links".

Tilføj

Nu er du klar til at navigere og føje links til din widget. Gå ind på en hvilken som helst side på vores websted, og klik på "Add to Quick Links"-ikonet (føj til hurtiglinks-ikonet) Add to Quick Links-ikonet (føj til hurtiglinks-ikonet) i højre side af skærmen.

Add to Quick Links-valgmuligheden på siden om gebyrer og betalinger på EUIPO's websted

Der åbnes et nyt vindue, og det eneste, du skal gøre, er at klikke på valgmuligheden "Quick Links" og derefter på "confirm" (bekræft).

Quick links-vindue

Går du derefter ind på dit User Area, kan du se, at linket er blevet tilføjet din widget.

Quick links-widget

Du kan også tilføje "Quick Links"-widgeten fra valgmuligheden "Add to Quick Links" i bunden af navigationsmenuen i højre side af hver side på webstedet. Du skal bare klikke på "Add new quick links module" (tilføj nyt hurtiglinkmodul).

Quick links-vindue

Hvad kan du ellers gøre?

Du kan oprette så mange Quick Link-widgets, du vil. For at slette en widget skal du bare klikke på knappen med krydset Slet widget-knap For at omdøbe en widget skal du klikke på redigeringsikonet Edit widget-knap Redigér widget-knap, så titelfeltet kan redigeres.

Quick links-widget

Derudover har du følgende redigeringsmuligheder

  • For at fjerne et bestemt link, skal du klikke på X-ikonet
  • For at omorganisere dine links skal du klikke på ikonet med de fire pile og trække og slippe
Redigeringsmuligheder for Quick links-widgeten

Du kan finde flere ofte stillede spørgsmål (FAQ) om andre aspekter på webstedet i vores Help Centre.

Siden blev sidst opdateret 24-02-2018
Vi bruger cookies på vores websted for at understøtte de tekniske funktioner, som forbedrer din brugeroplevelse. Vi anvender også webanalyse. Klik her for mere information