Gå til hjemmesiden
EUIPO
Beskyt dine varemærker og design i Den Europæiske Union

Beskyt dine immaterielle rettigheder i Den Europæiske Union

Menu

Brands

Når du vælger et varemærke, skal du tænke på, at du kommer til at leve sammen med det i mange år, og at det på sigt vil vokse. Du skal derfor omhyggeligt overveje dit valg af varemærke, da det er det juridiske udtryk for, hvad dit brand står for.

 

Garagebrands

Store brands har også været små engang. Hvis du har en forretningsidé og vil gøre alvor af den, har du brug for en plan. Du har også brug for et varemærke, og du bør overveje, hvordan du kan beskytte og tjene penge på dine innovative idéer.

 

Varemærker har flere funktioner

Det kræver talent, tillid og udholdenhed at skabe et brand

David Ogilvy

Værdien i et brand – filosofien, værdierne, knowhow og medarbejderne bag samt produkterne og de immaterielle aktiver – forenes i ét og samme symbol, nemlig varemærket.

Varemærker er selve essensen af et brand samt den energi, investering og knowhow, der ligger bag. Hvis du vil satse alvorligt på dit brand, skal du sørge for at udvikle dit eget varemærke.

 

Vidneudsagn

Siden blev sidst opdateret 02-02-2016
Vi bruger cookies på vores websted for at understøtte de tekniske funktioner, som forbedrer din brugeroplevelse. Vi anvender også webanalyse. Klik her for mere information