Gå til hjemmesiden
EUIPO
Beskyt dine varemærker og design i Den Europæiske Union

Beskyt dine immaterielle rettigheder i Den Europæiske Union

Menu

musemåtter
I ansøgninger med flere betegnelser er der stor risiko for klassificeringsmangler
Gør livet lettere og sikrere: Opret din fortegnelse over varer og tjenesteydelser på grundlag af vores forhåndsgodkendte betegnelser, inden du går i gang med ansøgningen.

 

 

Ansøg nu

Et EU-varemærke giver dig eneret i alle nuværende og fremtidige EU-medlemsstater via en enkelt registrering online. Det er gyldigt i 10 år og kan fornys på ubestemt tid med 10 år ad gangen. Husk at bruge vores tjekliste, når du ansøger, for at være sikker på, at din ansøgning forløber uden problemer.

Yderligere oplysninger om vores gebyrer.

 

Ansøg om et EU-varemærke i fem trin

Registrér dit varemærke via Fast Track (den hurtige procedure)

Logo til Fast Track-ansøgning
 
 
  • Opret og indgiv din ansøgning på ti minutter.
  • Vi fører dig gennem ansøgningsproceduren trin for trin.
  • Du kan gemme din ansøgning når som helst i løbet af processen.
  • Få din ansøgning bekendtgjort på den halve tid eller mindre i forhold til almindelige ansøgninger. Læs mere om Fast Track.

 

Avanceret formular

Hvis du skal indgive mere komplekse ansøgninger, anbefaler vi, at du anvender denne formular. Find ud af, hvordan du indsender en Fast Track-ansøgning via den avancerede formular.

 
Du skal bruge denne formular, hvis du ønsker at indsende din egen fortegnelse over varer og tjenesteydelser, ansøge om et kollektivt varemærke, anmode om omdannelse til et internationalt varemærke eller anføre mærkets flersprogede elementer på begge ansøgningssprog.

Husk, at du kan tjekke, om termerne på din fortegnelse over varer og tjenesteydelser er godkendt til behandling via Fast Track-proceduren ved hjælp af vores vare- og tjenesteydelsesværktøj.
Siden blev sidst opdateret 13-02-2019
Vi bruger cookies på vores websted for at understøtte de tekniske funktioner, som forbedrer din brugeroplevelse. Vi anvender også webanalyse. Klik her for mere information