Към началната страница
EUIPO
Защита на вашите марки и дизайни в Европейския съюз

Защита на Вашата интелектуална собственост в Европейския съюз

Menu

EUIPO инвестира в хората и в безопасността и здравето на работното място с цел да изгради компетентен, мотивиран и балансиран персонал. Този раздел съдържа документи, свързани с компетенциите на Службата в областта на човешките ресурси и персонала, включително годишния доклад на отдел „Човешки ресурси“, както и административни решения за структурата на Службата.

Годишен доклад
за човешките ресурси

Публикуван на: 06/11/2018

Основните дейности и постижения на EUIPO в областта на човешките ресурси, включително информация и статистически данни за осигуряването на персонала и друга информация по темата.


PDF

Стратегия на EUIPO
за борба с измамите

Публикуван на: 19.01.2017 г.

Стратегията на Службата за борба с измамите, която беше актуализирана след влизането в сила на Регламента за изменение на Регламента за марките на ЕС на 23 март 2016 г.


PDF

Годишен план
за политиката за персонала

Публикуван на: 19.12.2017 г.

Планът беше представен като част от работната програма и свързания с нея бюджет и в него се посочват средствата за изпълнение на включените в работната програма дейности и проекти.


PDF

Правилник и Условия за работа

Публикуван на: 17.12.2013 г.

Правилникът за длъжностните лица е официалният документ, описващ подробно правилата, принципите и условията на работа в публичната служба на ЕС.


PDF Още подробности >>

Документ Дата Изтегляне
Проучване на удовлетворението на служителите 07.03.2016 г. PDF
Споразумение за седалището 29.08.2013 г. PDF
Насоки за предотвратяване и управление на конфликти на интерес   PDF

 

Наименование DIN Създаден на Преглед
Can’t find what you are looking for? Request here
Последна актуализация на страницата 06-11-2018
На уебсайта ни се използват бисквитки за подсилване на технически характеристики, които увеличават удовлетвореността на потребителите. Освен това използваме механизми за анализ на данни. Кликнете тук за повече информация
x