Към началната страница
EUIPO
Защита на вашите марки и дизайни в Европейския съюз

Защита на Вашата интелектуална собственост в Европейския съюз

Menu

EUIPO се ангажира да предоставя на своите потребители качество на услугите във всяко отношение. С помощта на инструменти, продукти, процеси и ИТ решения Службата подобрява оперативната си ефективност и предлага на потребителите най-съвременни решения за нуждите на техните предприятия. Разделът съдържа документи, свързани с оперативните процеси на Службата, включително решения на изпълнителния директор и документи от заседания на Управителния съвет.

Решение № ADM-18-43

Решение относно вътрешната структура на Службата

В решението на изпълнителния директор се определя структурата на Службата, включително делението ѝ по отдели и служби. Определят се отговорностите и ролите на всеки отдел.


PDF

Работна програма

Публикувано 27/11/2018

В работната програма се посочват всички планирани дейности на Службата за предстоящата година предвид основните прогнози за обемите (получени марки и дизайни) и тяхното въздействие върху дейностите на Службата.


PDF Подробности >>

Годишен доклад на EUIPO

 

Всяка година Службата публикува годишен доклад, в който са описани основните ѝ дейности и постижения през предходната година чрез данни, статистика и друга свързана информация.


PDF Подробности >>

Проучване на удовлетвореността на потребителите

Публикувано 14/06/2018

Проучването на удовлетвореността на потребителите си поставя за цел да оцени степента на удовлетворение от услугите, предлагани от Службата. EUIPO провежда проучването от 2005 г.


PDF Подробности >>

Документ Дата Изтегляне
Управителен съвет на Службата   Подробности >>
Регистър на EUIPO на рисковете 29юни 2018 г. PDF

 

Наименование DIN Създаден на Преглед
Can’t find what you are looking for? Request here
Последна актуализация на страницата 20-06-2019
На уебсайта ни се използват бисквитки за подсилване на технически характеристики, които увеличават удовлетвореността на потребителите. Освен това използваме механизми за анализ на данни. Кликнете тук за повече информация
x