Към началната страница
EUIPO
Защита на вашите марки и дизайни в Европейския съюз

Защита на Вашата интелектуална собственост в Европейския съюз

Menu

Новини

Юни 10, 2020 Интелектуална собственост за целите на стопанската дейност

Търсим доставчици на услуги pro bono в областта на ИС


probono providers news image page

 

Кризата, предизвикана от COVID-19, оказа сериозно въздействие върху малките и средните предприятия (МСП) в Европейския съюз, като създаде заплаха от значителна загуба и закриване на работни места.

Ние от EUIPO желаем да помогнем на МСП и вие също можете да го направите.

Центърът на EUIPO за COVID-19 pro bono услуги предоставя специализирано обслужване с цел намиране на подходящо за МСП безплатно правно представителство и съвети в сферата на интелектуалната собственост (ИС) в целия ЕС през този безпрецедентен период.

Услугата е съсредоточена върху нуждите на малките предприятия, като се гарантира, че те получават нужните им свързани с ИС съвети, за да защитят и засилят максимално своите права, както и подходящо професионално представителство за защита не тези права, когато те са оспорени. Предприятията ще могат да получат практически насоки за това как да подходят към своите правни въпроси, свързани с ИС, което ще им помогне да пренасочат вниманието си към преодоляване на свързаните с конкурентоспособността предизвикателства и икономическите предизвикателства, причинени от пандемията.

Искате ли да се включите в това приключение? Вижте поканата за изразяване на интерес и формуляра за кандидатстване


 
На уебсайта ни се използват бисквитки за подсилване на технически характеристики, които увеличават удовлетвореността на потребителите. Освен това използваме механизми за анализ на данни. Кликнете тук за повече информация