Към началната страница
EUIPO
Защита на вашите марки и дизайни в Европейския съюз

Защита на Вашата интелектуална собственост в Европейския съюз

Menu

Брандове

Когато избирате марка, помнете, че ще бъдете заедно дълго време и че брандът Ви ще се разраства във времето. Бъдете внимателни в избора си, защото марката е правното олицетворение на всичко, което Вашият бранд представлява.

 

„Малки“ брандове

Големи брандове започват като малки. Ако имате идея и сериозни намерения за бизнес, Ви трябва план. Нуждаете се също от марка и трябва да помислите как да я защитите и да превърнете иновациите си в капитал.

 

Многофункционалност на марките

Създаването на един бранд изисква талант, вяра и упоритост

Дейвид Огилви

Цялата стойност на един бранд — неговата философия, ценности, ноу-хау, персонал, продукти, нематериални активи, е събрана в един-единствен символ — неговата марка.

Марките улавят същността на брандовете и вложените в тях енергия, инвестиции и ноу-хау. Ако имате сериозни намерения по отношение на Вашия бранд, трябва да разработите своя собствена марка.

 

Свидетелства

Последна актуализация на страницата 02-02-2016
На уебсайта ни се използват бисквитки за подсилване на технически характеристики, които увеличават удовлетвореността на потребителите. Освен това използваме механизми за анализ на данни. Кликнете тук за повече информация