Към началната страница
EUIPO
Защита на вашите марки и дизайни в Европейския съюз

Защита на Вашата интелектуална собственост в Европейския съюз

Menu

подложки за мишки
При заявките с няколко термина има голям риск от пропуски по класификацията
Направете нещата по-лесни и по-сигурни: преди да започнете подаването, съставете вашия списък на стоки и услуги, като използвате нашите предварително одобрени термини.

 

 

Подайте заявка сега

Марката на Европейския съюз ви дава изключителни права във всички настоящи и бъдещи държави — членки на Европейския съюз чрез една-единствена регистрация, подадена онлайн. Валидността ѝ е 10 години и може да бъде продължавана неограничено, като всяко подновяване е за срок от 10 години. Преди да подадете заявката, прегледайте нашия списък за проверка, за да избегнете проблеми при подаването.

Повече информация за нашите такси.

 

Подайте заявка за марка на Европейския съюз чрез процедура в пет стъпки

Нашата Fast Track опция (ускорена процедура) за регистриране на марка

Лого на процедурата Fast Track
 
 
  • Създайте и подайте Вашата заявка за 10 минути.
  • Ние ще Ви насочваме стъпка по стъпка в процедурата за подаване на заявка.
  • Можете да запазите заявката си във всеки момент от процеса.
  • Публикувайте заявката си за два пъти по-кратко време или дори още по-бързо в сравнение с обикновените заявки. Научете повече за Fast Track.

 

Разширен формуляр

Ако Ви се налага да подавате по-сложни заявки, препоръчваме Ви да използвате този формуляр. Научете как да подадете заявка по Fast Track, като използвате нашия разширен формуляр.

 
Трябва да използвате този формуляр, ако желаете да подадете собствен списък на стоки и услуги, ако желаете да подадете заявка за колективна марка, да поискате трансформация на международна марка или да предоставите многоезични елементи на марката на двата езика на заявката.

Не забравяйте, че можете да проверите дали термините от Вашия списък със стоки и услуги могат да бъдат обработени по Fast Track, като използвате нашия Инструмент за съставяне на списъци със стоки и услуги.
Последна актуализация на страницата 13-02-2019
На уебсайта ни се използват бисквитки за подсилване на технически характеристики, които увеличават удовлетвореността на потребителите. Освен това използваме механизми за анализ на данни. Кликнете тук за повече информация